2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
میدونم عزیزم به مزاح گفتممن خودم دوران عقد داشتم خب خیلی رومون نمیشد بریم بمونیم بیشتر بیرون بودیم ی ...

آفرین دقیقا اینایی که اینجوری میگن بعدا نوبت خودشون بشه همه چی اوکیه زنداداشم من وداداشم دوران عقد همیشه بیرون بودن فقط برا غذا خواب میومدن خونه چون داداشم داشت پولاش جمع میکرد برا عروسی من یه سال بعداز عروسی داداشم عقد کردم همینجوری مثل داداشم بودیم ولی خواهرشوهرم بدش میومد وهمش تیکه مینداخت من هفته ای یکبار میرفتم اونم شوهرم می‌گفت نریم زشته ناراحت میشه مامانم مثلا می‌رفتیم خیابون ساعت هشت می‌رفتیم خونشون ولی بخداخواهرشوهرم خودش نامزد کرد با پسره میرفتن می‌گشتم شب ساعت ده یازده میومدن شام بعد هم میرفتن اتاق بعد به نظرش کار خودش اوکی بود ومشکلی نداشت فقط نامزدی مارو میخواست کوفتمون کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا من تاپیکو خوندم موضوع غیرعادی ندیدم!دونفر صبح رفتن خونه مادرزن عصر رفتن خونه مادرشوهرچقدر واکنشت ...

اره منم خوندم به نظرم خیلی طبیعی بود ولی گویا بد بوده کارش چون خیلیا گفتن واااای چه وحشتناک 

چرا من تاپیکو خوندم موضوع غیرعادی ندیدم!دونفر صبح رفتن خونه مادرزن عصر رفتن خونه مادرشوهرچقدر واکنشت ...

ازینکه مادرش نبرده روستا و نگفته ناراحتن 

ازینکه چرا پنهانی تولد گرفته و نگفته ناراحتن

چرا برای بعضیا درک حرفای استارتر انقدر سخته؟ میتونستن فقط صادقانه بگن برنامه اینه نه اینکه با دروغ و دغل برگزارش کنن!دعوت هم نمیکردن فقط صادقانه میگفتن یا حتی بعدش توضیح میدادن 

آفرین دقیقا اینایی که اینجوری میگن بعدا نوبت خودشون بشه همه چی اوکیه زنداداشم من وداداشم دوران عقد ه ...

نبایدرفت اصلا

اشتباهه 

مگر خودشون دعوت کنن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
میدونم عزیزم به مزاح گفتممن خودم دوران عقد داشتم خب خیلی رومون نمیشد بریم بمونیم بیشتر بیرون بودیم ی ...

اگر تو هم میرفتی بیرون ولی یه جوری رفتار مبکردی انگار همه منتظرن دنبالت بیان و همینقدر پنهان میکردی 

قطعا پشتت همینو گفتن🤣

ماهم عقد بودیم یادمه میگفتیم داریم میریم مثلا سینما 

کسی میاید؟ در حد تعارف معمول

میگفتن نه برید خوش باشید شام میاید؟ میگفتیم مثلا بله فلان ساعت یا نه شام بیرونیم

الانم همینطوره 

تولد پسرم مفصل گرفتم بهشون گفتم تولد مفصل داریم 

چون همکارهامم بودن خیلی میل نداشتم مادرشوهر و... باشن

ولی بازم تعارف کردم ارزش گداشتم دعوت کردم 

میدونی بحث احترام متقابله

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ازینکه مادرش نبرده روستا و نگفته ناراحتن ازینکه چرا پنهانی تولد گرفته و نگفته ناراحتن

خب شاید میخاست فقط با پدر مادرش باشه 

خب نگفتن که دل مادرشوهرش نخاد 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نبایدرفت اصلااشتباهه مگر خودشون دعوت کنن

اخه بدبختی اینجاست مادرشوهرم خودش به شوهرم می‌گفت زنت برداربیار اینجا شام هفته ای یکبار هم می‌رفتیم اونم قیافه خواهرشوهرم می‌رفت توهم 

آفرین دقیقا اینایی که اینجوری میگن بعدا نوبت خودشون بشه همه چی اوکیه زنداداشم من وداداشم دوران عقد ه ...

دقیقا ببین ماهم اولین مسافرتمون رفتیم شمال با خانواده همکارای شوهرم خداروشکر من خواهرشوهر ندارم بجاش ی مادرشوهر دارم ک عوض همه دراورده، قراربود دوشب ما بمونیم زنگ زد ب شوهر یکاری کرد ک اولین شب شبونه برگشتیم .بعدن بهش گفتیم تو اولین مسافرت مارو زهر کردی پررو برگشت گف خوبکاری کردم چرا منو نبردین من تنها موندم

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
چرا برای بعضیا درک حرفای استارتر انقدر سخته؟ میتونستن فقط صادقانه بگن برنامه اینه نه اینکه با دروغ و ...

شاید پیش خودشون گفتن اگه بگن ممکنه اینا ناراحت بشن یا برنامه هاشون بهم بزنن یه برنامه دیگه بچینن براهمین پنهون کردن

دقیقا ببین ماهم اولین مسافرتمون رفتیم شمال با خانواده همکارای شوهرم خداروشکر من خواهرشوهر ندارم بجاش ...

پس برای همین خاطره بد ماروهم قضاوت کردی👌

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا برای بعضیا درک حرفای استارتر انقدر سخته؟ میتونستن فقط صادقانه بگن برنامه اینه نه اینکه با دروغ و ...

باید حرفای اون پسرو خانومش هم شنید حتما اینا قبلا یه حرکتی زدن ک اونا پنهون کاری کردن

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
اگر تو هم میرفتی بیرون ولی یه جوری رفتار مبکردی انگار همه منتظرن دنبالت بیان و همینقدر پنهان میکردی ...

این یه واقعیته که عروس و خانواده ی شوهر از هم متنفرن

حالا بعضی ها یه ظاهر رو می تونن حفظ کنن 

بعضی ها نمی تونن 

ولی در هر دو صورت اون تنفره هست

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞