2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست

استارتر برام عجیبه چرا تاپیک رو قفل نمیکنی؟! 

۷۳ صفحه رفته جلو و هرکسی نظرشو درست و غلط داده، شما خودتم ک نظر خودتو میدونی چیه

بیشتراز این چی قراره متوجه بشید؟ 

کلا از صفحه ۱۰ ۱۲ ب بعد حرفا تکراریه و همش بحث و جدله بین ادمای بی منطق ک گوششون ب حرفی بدهکار نیست و یسریا ک مدام دارن توضیح میدن بلکه اونا حالیشون بشه...! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اگه من یا مامانم بخوایم اینجور داستان درست کنیم ک وای با خانواده خانومش رفت فلان کرد بلان کرد خدا خو ...

اهان پس شما وخانواده ادمهای محترمی هستید

ما فقط دندمون نرم🤣👌

خوبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر برام عجیبه چرا تاپیک رو قفل نمیکنی؟! ۷۳ صفحه رفته جلو و هرکسی نظرشو درست و غلط داده، شما خود ...

نمیدونم والا

عروسهارو میبینم حرص میخورن واسم جالبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه بخدا خب نامزدی طرف می‌ره بیرون میگرده دیگه کجاش بده خب واس اینکه خانواده طرف مقابل هم ناراحت نشه ...

میدونم عزیزم به مزاح گفتم

من خودم دوران عقد داشتم خب خیلی رومون نمیشد بریم بمونیم 

بیشتر بیرون بودیم یه نهار یا شام میرفتیم اونم خدا گواهی فقط برای اینکه مادرش ناراحت نشه و بی احترامی نکرده باشیم.اون دوران خیلی شیرینه از صبح تا شبم بیرون باشی کمه خب طبیعی هست بعدش برمیگردی خونه مادرت دیگه

من خودم تو عقد که بودن مامانم میگفت من همیشه واس شوهرتم غذا اضافی دارم د میپزم هر موقه سرزده اومد نگهش دار

و حالا فکن این وسط خواهر من بیاد ناراحت شه بگه چرا این فقط میاد میخوره میره نه بنده خدا  حتی از اتاقش نمیومد بیرون که شوهر من راحت باشه یکبار هم گلایه نکرد  تازه خواهر من براش سخته تا خواهرشوهر چون اون باید حجاب گنه جلو داماد  هروز هم میاد

خیلی براش سخته

خب ما وقتی شرایطی میدونیم خجالت میکشیم تایم زیاد بمونیم دیگه میرفتیم دائم بیرون بعد چرا باید مامان من ناراحت شه ما بیرون میریم به اون نمیگیم.  خب باید بریم طبیعیه تازه عقد کردیم هیجان داریم  

خونه مادرشوهرمم ما هفته ایی یبار میرفتیم نهار.مطمینم خواهرشوهر منم این حرفارو پشتم میزده مفت خور. و فلان.اخه نامردا مگه خودتون ازدواج کنین نمیاین خونه مادرتون؟مگه مادر خودت. رو همه جا میبری پیش خانواده همسرت؟؟؟.!!!!!!!

از مادرشوهر من بی عاطفه تر وجود ندارن بچه اولم که به دنیا اومد۶ماه بعد اومد پیشش😏اما من بخاطر همسرم ...

شاید تنبله؟؟؟

یعنی ببین من اونوقتا که حالت افسردگی داشتم نا نداشتم از جام پاشم.. به این چشم نگاه کن.

در ضمن افسردگی به میزان خنده و اینام ربطی نداره فقط ادم از درون خسته است..

اونوقت داداشم دعوا به پامیکنه کوفتمون میشه تولد🤣چه کاریه

داداشت دعوا به پا میکنه؟ مگه همینکارو زنه بیتربیتش نکرد باهاتون؟

خدایی داداشتون فکر نمیکنه کلا

In love with darkness ♥🐞
میدونم عزیزم به مزاح گفتممن خودم دوران عقد داشتم خب خیلی رومون نمیشد بریم بمونیم بیشتر بیرون بودیم ی ...

ولی من عقد کرده بودم اصلا نمیرفتم خونه مادرشوهرم مگر دعوتم میکردن 

اتفاقا اشتباهه خودت بری چون اونا که طبیعتا خوششون نمیاد از عروس

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ولی خیلی ها اینو از پسرشون انتظار ندارن از عروسشون انتظاردارن. الانم مادر اسی کار خاصی نکرده یه ناها ...

اهان دندش نرم انقدر متعصب نیاشید تعصب ادم کور میکنه خداوند در قران گفتن زن حتی وظیفه ندارد غذا درست کنه اگر بچه اش شیر بده شوهر باید پول شیر دادن این مادر حساب کنه  حالا فکر میکنید وظیفه اون مادر برای پسری که ۳ سال عقد غذا درست کنه اصلا وظیفه اش نیست از نظر من حق دارن ناراحت بشن .اول اینکه دروغ گفتن و دوم اینکه مادرشونو کلفت حساب کردن در ثانی هر وقت یک نفر مثل اسی دیدید انقدر عصبانی هست بدونید موضوع فقط این نیست و رفتارهای دیگه ای هم از عروسشون و برادرشون دیدن

از مادرشوهر من بی عاطفه تر وجود ندارن بچه اولم که به دنیا اومد۶ماه بعد اومد پیشش😏اما من بخاطر همسرم ...

بخدا منم بروشون نیاوردم ولی فاصله میگیرم و سرد میشم همین

وگرنه الان بیاد خونم کلی ام احترام میزارم بهش

فقط الان رفت آمدم کردم ماهی یبار راحت

استارتر برام عجیبه چرا تاپیک رو قفل نمیکنی؟! ۷۳ صفحه رفته جلو و هرکسی نظرشو درست و غلط داده، شما خود ...

چون پربازدیدی باحاله 😬😬 یاخدا من رفتم از اسی میترسم 😱🚶‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
داداشت دعوا به پا میکنه؟ مگه همینکارو زنه بیتربیتش نکرد باهاتون؟خدایی داداشتون فکر نمیکنه کلا

وا نه دیگه

اون فکرش زنشه کلا 

فکر داشت اوصاع این نبود

میدونم عزیزم به مزاح گفتممن خودم دوران عقد داشتم خب خیلی رومون نمیشد بریم بمونیم بیشتر بیرون بودیم ی ...

دمتگرم من ک هرچقد گفتم نخواستن بفهمن،بهترین توضیحو دادی❤️❤️❤️

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
چون پربازدیدی باحاله 😬😬 یاخدا من رفتم از اسی میترسم 😱🚶‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

🥴🥴😂😂

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /