allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 55 عنوان کار اموزی وکالت چطوریه 104 بازدید | 16 پست چجوری میرن؟ پیش هر وکیلی میشه رفت؟؟؟تا کی وقت دارن؟ و اینکه چجوری ب کاراموزای وکالت شماره پروانه میدن ؟ انقضاش نشون دهنده چی هس؟ دیروز | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
makhmalche عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4387 از بین وکلایی که بهت میگن انتخاب میکنی۱۸ماهه، انقضای پروانه یعنی در واقع تاریخ اختبار که تا قبل اون باید اختبار رو بدی اگه قبول شی بعد پروانه رو به پایه یک تبدیل کنی Life is too short to not enjoy
meru عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 3745 واسه چن ساله هاس ؟ چه مدارکی نیازه همه میتونن برن؟ هزیته اش؟ اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯
makhmalche عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4387 واسه چن ساله هاس ؟ چه مدارکی نیازه همه میتونن برن؟ هزیته اش؟ باید آزمون وکالت بدی، حداقل سنی فکر میکنم ۲۴سال، هزینه اش هم تا پایه یک بشی ۷ ۸ تومن میشه حداقل Life is too short to not enjoy
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 55 باید آزمون وکالت بدی، حداقل سنی فکر میکنم ۲۴سال، هزینه اش هم تا پایه یک بشی ۷ ۸ تومن میشه حداقل مرسی برای توضیحاتت عزیزمهر روز باید برن دفتر ؟ دوستم میخاد برهخودم ک انداختنم بیرون
شاهزاده_پرستاره عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 1764 باید آزمون وکالت بدی، حداقل سنی فکر میکنم ۲۴سال، هزینه اش هم تا پایه یک بشی ۷ ۸ تومن میشه حداقل ما شکایت کردیمچک اش برگشت خورده و امروز شعبه اش مشخص شد شما شکایت کردید کی ب نتیجه رسید حکم جلب گرفتید؟ کاربری واگذار شد
شاهزاده_پرستاره عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 1764 باید آزمون وکالت بدی، حداقل سنی فکر میکنم ۲۴سال، هزینه اش هم تا پایه یک بشی ۷ ۸ تومن میشه حداقل ما شکایت کردیمچک اش برگشت خورده و امروز شعبه اش مشخص شد شما شکایت کردید کی ب نتیجه رسید حکم جلب گرفتید؟ کاربری واگذار شد
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11388 برای کارآموزی کافیه وکیل ۸سال سابقه داشته باشهسه نفر رو معرفی میکنی به کانونیکی رو انتخاب میکنناگرم کارآموز مرکز مشاوران باشه ،وکیب سرپرستش باید هم حنس خودش باشه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
helen_hel عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 784 وای چقدر دوست دارم برم حقوق بخونم بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) خدا همیشه با منه. کاربری دست ۳ نفره
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11388 باید آزمون وکالت بدی، حداقل سنی فکر میکنم ۲۴سال، هزینه اش هم تا پایه یک بشی ۷ ۸ تومن میشه حداقل نه حداقل سنی رو برداشتناز ۷-۸تومن هم خیلی بیشتر میشهچون تا قبول میشی یه سری کلاسا میذارن براتپارسال۱۰-۱۵تومن هر کانون برای اون کلاسا گرفت ققط تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 55 برای کارآموزی کافیه وکیل ۸سال سابقه داشته باشهسه نفر رو معرفی میکنی به کانونیکی رو انتخاب میکنناگرم ... هر روز باید برن دفتر وکیل ؟
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11388 هر روز باید برن دفتر وکیل ؟ نه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11388 مطمئنی؟ بلهاون وکیل سرپرست از خداشم هست تورو نبینه اصلا🤣 تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !