2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون چون داداشم بدو بدو میکنه زنگ زده پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 114 پست
این جه منطقیه؟؟همسایه بالایی بجه داره بجه حوصلش سر می‌ره بدو بدو می‌کنه اعصابو روان واسه خانواده ای ...

همه ی اینا درسته عزیزم ولی این خانوم کاملا اشتباه و پیگرد داره چنین حقی نداشته

Married👰🤵💍
نه هر طوری ام باشه نباید این کارو میکرد چنین حقی نداشت اسمش روشه ،بچه!من خودم همکف می‌شینم طبقه بالا ...

هرکسی یه جوریه شما برات مهم نیست اما یکی براش ارامشش مهمه قرار نیست چون بچه س هرکاری خواست بکنه سقفو پایین بیاره رو سر همسایه 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگرمیشه بچه 7ساله گوش نده؟

ما نمونه ۹ سالشو داریم گوش نمیده خواهرم

همسایمون هم به قدری با شخصیتن که قابل توصیف نیست

من راه میرم هی حرص میخورم میگم بشین تروخدا یعنی ضعف اعصاب گرفتم

هروقتم همسایه رو میبینم عذرخواهی میکنم اونام میگن ما صدایی نمیشنویم 

اول این که واقعا بی ادب هستی حس منفی پیامت رو برای خودت و عزیزانت آرزو میکنمدوم این که بچه ای که بدو ...

واقعیت گفتم واقعا حق نداشت باهاش اینکارو بکنه از ترس حتی جیک هم نمیزنه زبونش بند اومده مچ دستش اینقدر محکم گرفته ببره جای دستش مونده این انصافه اخه 

این جه منطقیه؟؟همسایه بالایی بجه داره بجه حوصلش سر می‌ره بدو بدو می‌کنه اعصابو روان واسه خانواده ای ...

خودشونو راحت کردن میگن بچه س چیکارش کنم 

بقیه باید جور بچه هاشونو بکشن

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
خیلی خطرناکه یعنی بچه خودش بیاد خونه کلید بندازه در باز کنه ؟ اگر یکی پشت سرش آمد چی ؟ هیچ کس هم نمی ...

اره 

بچه من همینکاو‌میکنه‌ چون ‌من و پدرش سرکاریم برادر بزرگترشم مدرسه است و دیرتر میاد

به سرویسش گفتم صبر میکنه  تا وقتی دخترم بره داخل ساختمون و به محض اینکه‌میرسه تو خونه به من و باباش خبر میده و یکساعت بعدشم برادرش میرسه خونه  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
بکن سکته کنه از ترس بمونه رو دستت راحت میشی

این جه طرز حرف زدنه؟شما نمیتونی بجه تو کنترل کنی متوجهش کنی وگرنه این همه بجه تو آپارتمان هستن و متوجه میشن ک نباید پدر مردمو دربیارن بجه ی شما می‌فهمه متوجهم میشه ولی گوش نمیده و واسش مهم نیست وگرنه با ده بار تذکر این جیزی نیست ک یادش بره نباید بدو بدو بکنه

مردم گونه‌ای نکردن عزیزم ولی شما کار این خانوم تایید می‌کنی کسی با بچت این کارو میکرد هم همینو‌میگفت ...

من بچه نمیخوام که با آرامش زندگی کنم و باید بگم این خانم رو درک میکنم. مردم به اندازه کافی تو ترافیک و شلوغی اذیت میشن و حق دارن که تو خونه هاشون آرامش داشته باشن.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
هرکسی یه جوریه شما برات مهم نیست اما یکی براش ارامشش مهمه قرار نیست چون بچه س هرکاری خواست بکنه سقفو ...

الان زبونش بند اومده خوبه؟ از دیروز تا الان حرف نزده مدرسه نرفته مامانم مونده پیشش

نه من قبول ندارم گزشت خیلی خوبه بچه ی خودمو می‌زارم جای اون بچه

یه بار گذشت دوبار ده بار صدبار وقتی همیشگی باشه میشه مردم ازاری 

همسایه هم حق داره کسی که از پس بچش برنمیاد اینچیزارو هم باید تحمل کنه صبر همه یه اندازه نیست