2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون چون داداشم بدو بدو میکنه زنگ زده پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 114 پست
عزیزم کسی خونه نبوده نباید این کارو میکرد اون مادر هم با خیال راحت بچه شو گذاشته تو‌خونش و رفته کارش ...

خانم حرف منو اصلا خوندی؟ خوبه داخل پرانتز انداختم من کار همسایه رو تایید نمیکنم

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا دیگه نمیتونستم تحمل کنم جند بار بهش تو پارکینگ و بیرون گفته بودم انگار نه انگار. دفعه آخر ص ...

چون حق با شما بوده چیزی نداشتن که بگن

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
برداشت غلطه هرکس یه جور فک می‌کنه اینجا همه آمدن برای به هم پریدن

برداشت غلط نبود

شما گفتید چهار دیواری اختیاری

باید میگفتی کار داداشش خوب نیست

همسایه هه به مراتب بدتر 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

معنی چهار دیواری رو برات باز کردم

حرف هاتون هیچ ربطی به هم ندارن 

گفتین چهار دیواری اختیاری منم در جواب گفتم فرهنگ آپارتمان نشینی هم مهمه و کار اون خانمم تایید نمیکنم

بعد برگشتین به من میگین کار اون خانم درست نیست

بهتون میگم من تاییدش نکردما

میگین براتون چهار دیواری رو معنی کردم

عجیبه 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

در اینکه همسایه کارش اشتباه بوده که شکی نیست بهرحال بچه تنها بوده و اجازه نداشته بترسونتش 

ولی شما هم باید یه فکر اساسی بکنین احتمالا میزان دویدن برادرتون زیاده که همسایه اینجوری عصبی شده 

من پسرم دوسال و نیمه شه همسایه پایینی خیلی اذیت میکنه

با اینکه پسرم آرومه اگه یه بار تند راه بره با هاون میکوبه به چهارچوب زنگ میزنه صاحب خونه

صاحب خونه هم گفته از همه پرسیدم خیلی آرومن تو مشکل داری باهمه برو

من واقعا دیگه نمیتونستم تحمل کنم جند بار بهش تو پارکینگ و بیرون گفته بودم انگار نه انگار. دفعه آخر ص ...

من نمیگم کارش برادرم خوب بوده ولی چرا بچه رو این همه ترسونده که لال شه 

بعضی ها هستن کلاً آدم های بی منطقی اند. همسایه پایینی برادرم از بردارم به خاطر سرو صدای برادرزاده ام شکایت کرده بود و حتی دادگاه هم رفتند. حالا برادرزاده ام فقط 18 ماهش بود. آخرش برادرم مجبور شد دخترش رو با خودش برد دادگاه و به قاضی گفته بود آقای قاضی من چطور این بچه رو حالی کنم نپره یا ندود؟ 

وقتی آقای 60 ساله متوجه نمی شه این بچه است و به خاطر دودیدن های بچه از من شکایت کرده باید چیکار کنم؟ مگه بچه 18 ماهه چقدر وزن داره که سر و صدای زیادی درست کنه؟  برادرزاده ام یه دختر لاغر اندام ولی شیطونه.

بعدش هم مجبور شد خانه اش رو عوض کنه.