دو سه بار به ما گفته ما هم خیلی تذکر دادیم بهش ندو ولی خب مثل اینکه سرکار بودیم هممون این حوصلش سرفته دزد پلیس بازی کرده اونم اومده دم خونه اینم تنها بوده دستش گرفته گفته الان زنگ میزنم بیان ببرنت واقعا هم جلوی خودش زنگ زده این بچه هم از ترس حرف نمیزنه یه نصف روزی هست به خدا براش پی اس ۴ خریدیم مدرسه فوتبال میره بازم خب وقتی حوصلش سر میره دزد پلیس بازی میکنه ۷ سالشه از ترس حرف نمیزنه دیگه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اخ قلبم یاد پسر خودم افتادم سه چهار سالش بود تا یکم تند راه میرفت همسایه در خونه بود ،همه مارو عصبی کرده بود بچه من حق نداشت تو خونه تند راه بره چه برسه به بدو بدو ،تا یه لحظه میدوید همسایه دم در بود هیچ درکی نداشت آخر سر گفتم چیکارش کنم بگم پرواز کنه سینه خیز بره،واقعا صدایی نبود که بیاد درب خونه ولی آدم عصبی بود،هر روز دعوا میکرد،غروب به غروبم که از سر کار میومد سرایدار باغ بود برای پسرم سبب و شکلات و آفتاب گردون می اورد
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌