2777
2789
یه وقتایی آدم یه تصمیم یهویی میگیره فکر می‌کنه دیگه هیچ کی نمیتونه کمکش کنه احتمالا دلش شکسته بوده م ...

خودکشی فقط اسمش آسونه

جون انقد عزیزه ک آدم حاضره همه کار بکنه برا ی روز زندگی بیشتر

خدا میدونه تو دلشون چی میگذره

نه برا این همکارم ک سخت نبود

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم من۲۴سالمه فقط همسرم۲۳سالش بود بچم انگیزم نیس بچه بی پدر رو چطوری بزرگ کنم بچه ای که فقط باباشو ...

اره من قبول دارم خیلی سخته خیلی 

خدا رحمتش کنه و به قلبت آرامش بده 

من خودم بچگی پدرم فوت شده و می‌دونم چی میگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من۲۴سالمه فقط همسرم۲۳سالش بود بچم انگیزم نیس بچه بی پدر رو چطوری بزرگ کنم بچه ای که فقط باباشو ...

الان باید برم سرکار

بهم درخواست بده شب میام باهات حرف میزنم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خودکشی فقط اسمش آسونهجون انقد عزیزه ک آدم حاضره همه کار بکنه برا ی روز زندگی بیشترخدا میدونه تو دلشو ...

اره منم همینو میگم معمولا هم بقیه هستن که باعث خودکشی اون طرف میشن حالا یا خانواده یا شوهر یا اطرافیان بعد میگن ضعیف بود فلان بود می‌ره جهنم 

دختر دایی بابام ک خیلی رابطمون خوب بود بخاطر شکاک بودن و خیانت های شوهرش خودکشی کرد

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ناموفق دیدم چندمورد .شکست عشقی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....