2777
2789
میگن خیلی دردناکه مرگش درسته با قرص برنج شما دیدی که مادر بیمارستانی ؟ درسته چند ساعت طول می‌کشه ؟

یه درمانگاه خیلی خیلی بزرگم ک مث بیمارستانه

نه من نبودم پرستار بخش برام تعریف کرد 

فرداش ک رفتم بوفه‌مون خیلی ناراحت بود میگف دیگع ب هیچکدومتون دلستر نمیفروشم

بعد جریان رو گفت بهم

از پرستار پرسیدم دقیق تعریف کرد 

ن بابا سرجمع شاید نیم ساعت طول کشید

لحظات آخر ترس برداشته بودش  هی میگفته نذارین هوشیاریم از دس بدم  این آمپول بزنین اونو بزنین

پرستارها همه کارایی ک گفته کردن

بعدم اعزام کردن بیمارستان ولی تموم کرد 

ی پسربچه ۵ ساله داشت...

جالب اینجاس ک توی درمانگاه حداقل ۸ تا روانشناس داریم

نمدونم چرا نیومد پیششون مشکلش رو حل کنه...

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای ای وای طفلک اون بچه چی کشیده یا خدا دلم چقد سوخت بابا داشت ؟

اره پدرش الان زن گرفته .دوتا دختر هم داره.پدرشوهر زنه نزاشت بچه ها رو ببرن عمل می‌گفت خودشون خوب میشن این خانم چقدرررررر جنگید ولی نزاشتن شوهر هم به حرف باباش گوش میکرد.دیگه پسر هشت سالش مرد طاقت نیاورد یواشکی توی مراسم رفت خودشو انداخت پایین.الان مرده ازدواج کرده دوتا دختر داره قلبشون باز مشکل داره ولی این بار بردن عمل 😔

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
خدا صبرت بده عزیزم برای منم مشکلاتم فقط جدایی نیست خیلی دلم گرفت چقدر صحنه ای که گفتی تلخ بوده خدا ص ...

امیدوارم تمام مشکلاتت حل بشه عزیزم بله هیلی تلخ بود وقتی یادم میاد پانیک میگیرم نمیخام یاداوریش کنم به خودم اصلن چون تامرزجنون میرم 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
یه پسر۲ساله!

عزیزم انگیزه از این بالاتر ؟

فکر اینو کردی ک پسرت چی میشه؟

مگه توی این دنیا هممون رفتنی نیستیم ؟

حالا هرکی یه کاسه عمری داره دیگه

میدونی با این کارات شوهرتم اون دنیا توعذابه ؟

پاشو...  بخاطر بچه‌تم ک شده..

مامان بزرگ من ۴۰ سالش بود ک بیوه شد با ۵ تا بچه !

این شرایط شمارو خیلی ها داشتن

شما نه اولی بودی نه آخری

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

میتونم بهت درخواست بدم عزیزم؟ تا برات کامل توضیح بدم

آره عزیزم

درخواست بده همه شرایطت رو کامل توضیح بده

فقط شب جواب میدم بااجازت الان دارم میرم سرکار

یه درمانگاه خیلی خیلی بزرگم ک مث بیمارستانهنه من نبودم پرستار بخش برام تعریف کرد فرداش ک رفتم بوفه‌م ...

یه وقتایی آدم یه تصمیم یهویی میگیره فکر می‌کنه دیگه هیچ کی نمیتونه کمکش کنه احتمالا دلش شکسته بوده 

من شنیده بودم قرص برنج خیلی سخته و چندین ساعتها مرگش 

ولی اینم شنیدم همه اونایی که خودکشی میکنن لحظه آخر پشیمون میشن چون زندگی عزیزه ولی خب دیر شده یکی خودش رو دار زده بود میگن خیلی تلاش کرده بوده که طناب در بیاره نشده 

آره عزیزمدرخواست بده همه شرایطت رو کامل توضیح بدهفقط شب جواب میدم بااجازت الان دارم میرم سرکار

مرسی گلم چشم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

یکی از فامیلای خیلی دورمون

بعد مرگ پسرش توو تصادف کلا دیوونه شده بود مریض بود مردمم هی بش طعنه مینداختن.. بعد خبر آوردن که خودشو دار زده با شالش. 

لطفا واسش یه صلوات بفرستین🖤

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
عزیزم انگیزه از این بالاتر ؟فکر اینو کردی ک پسرت چی میشه؟مگه توی این دنیا هممون رفتنی نیستیم ؟حالا ه ...

عزیزم من۲۴سالمه فقط همسرم۲۳سالش بود بچم انگیزم نیس بچه بی پدر رو چطوری بزرگ کنم بچه ای که فقط باباشو میخادچیکارکنم دیگه خسته شدم بریدم مشکلاتم ففط این نیس مشکلم اینه یاباید بابرادرشوهرم عقدکنم یابچمو بگیرن بابامم میگه عقدنکن بچه هم مال اوناس من نمیتونم ازش جدابشم برای کدوم دردبسوزم بسازم برای چی بجنگم یه جوریه که مثل زندانیا نمیتونم برم بیرون نمیتونم جایی برم دیگه خسته دم فقط دلم میخاد برم پیش همسرم اونجاراحت ترم ولی لعنتی با۱۰۰تاقرص هردفعه چیزیم نشد این بار ۳۰تاقرص خواب اور قوی گذاشتم کنار شاید رفتم نمیدونم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤