2777
2789
ای داد چه دردناک آخه بچه چرا ؟

دیگه چون کسی نبود بعد خودش بچه رو نگه داره.بچه دوم هم قلبش مشکل داشت .البته از پل پرت شد نمرد بچه بعد دو سال مرد .افتاده بود روی خود مادر به همون دلیل نمرد ولی آسیب مغزی و اینا خیلی دید

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اون که فوت شده ذهنشو کی خوند که فهمید ازپنجره نگاه کرده و فقط می‌خواسته بترسونه

عزیز دلم من چیزایی که بقیه میگن در مورد علتش رو گفتم !!

وگرنه من ایشون رو نمی‌شناسم ،،،

چون میگن موقعی که شوهرش رسیده دم در خونه ،،،،تازه همون موقع خودش رو داره زده فوت کرده و رسوندش بیمارستان تموم کرده  !!!

میگن احتمالا برای ترسوندن شوهر بوده !!

وگرنه اگه میخواست خودش رو بکشه از ده ساعت قبل که شوهرش خونه نبوده اینکارو میکرد 

خالم خودسوزی کرد بخاطرشوهرمعتادش اذیتش میکرد!

خودمم۳تاناموفق داشتم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیرم میتونی تاپیک اخرم کمک کنی؟ تفسیری چیزی حرفی

وا کجا تست دادی ک نتیجه این شد؟

جواب هاتو واقعی دادی؟

اختلال شخصیت زده دیگه...

باید بری پیش یه روانشناس قهار

عزیزم من اختلالات روانی کار نمیکنم

حیطه‌م کودک و سالمنده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خالم خودسوزی کرد بخاطرشوهرمعتادش اذیتش میکرد!خودمم۳تاناموفق داشتم!

چرا آخه

۳بار اقدام ب خودکشی

ینی مشکلی داری ک توی این دوره با اینهمه امکانات حل نمیشه؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

وا کجا تست دادی ک نتیجه این شد؟جواب هاتو واقعی دادی؟اختلال شخصیت زده دیگه...باید بری پیش یه روانشناس ...

سایت ای سنج تست میلیون ۴. جواب هام کاملا صادقانه بود. چی ازش دستگیرت میشه؟ . میترسم برم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چرا آخه۳بار اقدام ب خودکشیینی مشکلی داری ک توی این دوره با اینهمه امکانات حل نمیشه؟

همسرم ازدنیارفتن بعدازاون همه چی برام بی معنی شده همه چی حتی ۷ماهه به زورازتختم بلندمیشم !

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤