2777
2789

زمان میبره عزیزم .ماهاییکه همسرامونو عادت دادیم خودمونم عادت کردیم یه برهه زمانی فکر کردن به اشتباهمون دیونمون میکنه طغیان میکنیم روانی میشیم یه مدت بعدم یادمون میره .سعی کن پیوسته نیازهاتو بخوای نه که دوماه یه بار یادت بیفته بعد خاموش بشی

هر لحظه خدا را شکر💙

اول از خوراکی ها ومواد غذایی درست کن.واسه خودت وبچت بهترین ها را بپز وقتی شوهرت نیست..وقتی اومد معمولی بذار جلوش..وقتی رفتید فروشگاه از همه مواد غذایی وشوینده بریز تو سبد بیشتر از. قبل..همه لباس کهنه هات را بریز دور.دو سه دست بیشتر نداشته باش..هی بگو لباس میخام..ندارم..پول ارایشگاه بیشتر از نرخ ازش بگیر وبرای خودت پس انداز کن..گاهی زنگ بزن مادرشوهرت واز نداری بنال وبگو بهتون قرض بدن تا بدونه اوضاعتون خوب نیست

کنیز فاطمه ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از کم شروع کن مثلا بگو بچه کلاه نداره بریم کلاه بگیریم 

هی گوشش پر کن ک بچه لباس نداره شال نداره کاپشن نداره 

همه رو باهم بگی قاطی میکنه چون گرونن 

یکی یکی بگو یه هفته بود باید کاپشن بخریم واینا هفته بعد بگو لباس گرم نداره و ….

خودتم همینطور اول انقدر بگو بگو تا باورش بشه ندارید بعد ک آماده شد بگو پول بده بخریم 

هر روز... باید بهش بگی. هر روز 

بهش بگو به برادرت کمک نکن. پول میدی برادرت برای زنش خرج کنه. پول میدی مادرت برای پسرش و عروسش خرج کنه. پول میدی خواهرت که برای بچش خرج کنه. 

بگو بچه خودت واجب تره. یا بچه برادرت. 

از این حرف ها هر روز بزن. 

چقد منیمنم بخدا هیچ جا نرفتم هیچی نخاستم الان همش میگ بابام منو خونه دار کرد ماشین دار کرد حالا کل ک ...

وای دقیقا ،من ی عالمه شاباش و سکه و طلا دادم بهش ،اونموفع اگه اونارو نگه داشته بودم الان کمش باز ۷۰۰ ملیون طلا داشم حدقل میرفتم ی خونه رهن میکردم جون خودمو بچمو برمیداشتم میرفتم ،الان هر چی از پول خودمم اخه نمیزاره بخزم بقول شما میگه بوت داری نمیخاد ،در خالیکه پول خودمه ،میکه اون پولو بده من فعلا گیرم پولای خودمم اخه میگیره پس نمیده 

درامدش خوبه؟ کاری ندارم ولی گرونی وحشتناک شده خدایی. یعنی اصلا نمیشه با گذشته مقایسه کرد.‌سعی کن اگر درامد نداره واقعا زیاد فشارروانی نیاری.کافیه بخوای چند دست لباس بچه تو خونه جنس خوب بخری کلی هزینشه.‌مردا حق دارن اعصاب نداشته باشن والا

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
درامدش خوبه؟ کاری ندارم ولی گرونی وحشتناک شده خدایی. یعنی اصلا نمیشه با گذشته مقایسه کرد.‌سعی کن اگر ...

مث شوهر منه

درامد نداره گه میخورع به خانوادش چیزی میده ما رو گشنه نگر میداره

بهش بگو ک جو گرفته ات من زیادی از خودم زدم از این ب بعد هرچقدم جنگ کنی باید برای من و‌بچه درست حسابی ...

بابا اخه از پول خودمم نمیزاره برا خودم خرج کنم الم شنگه میکنه تو پالتو داشتی ک برا جی خریدی ،با فامیلای خودت ک سال ب سال نمیبینی با فامیلای منم رفت آمد نداریم برا چی میخری ،پولامو میگیره پس نمیذه