2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم همین بود

بعد از سه سال الان قبول کرده من هزینه دارم

یکم مقاومت کنی یاد میگیره 

من الان کاشت ناخن میرم آرایشگاه میرم پولامو برا خودم پس انداز میکنم ی هزار تومنی هم حتی برا بچمم خرج نمیکنم

به من چه خودش خرج کنه 

منم مثل تو با همه چی ساختم هیچوقت چیزی نخواستم تهش رید بهم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

شوهرت حق نداره به خانواده اش پول بده. 

شوهر منم همین بود. برادرشوهرم ازش پول می‌گرفت میرفت برای زنش مانتو میخرید. 

مادرشوهرم از شوهرم پول می‌گرفت اون برادرشوهرم را با زنش نهار دعوت می‌کرد. 

خانواده اش خیلی سر شوهرم کلاه گذاشتن. 

مث شوهر منهدرامد نداره گه میخورع به خانوادش چیزی میده ما رو گشنه نگر میداره

البته منظورم اونایی هست که واقعا هرچی می دوئن ندارن. اگر خرج خانوادش میکنه پس داره دیگه. ولی خب خودم قبول دارم مردو‌ نباید بدعادت کرد.

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بنظرم بهتره بشینی صاف و روراست باهاش صحبت کنی و بگی اگر تا الان خرج نکردم بخاطر این بوده که خونه دار ...

اینارو ک خیلی میگم بهش ،مدام میکه ندارم ،داشتم ک میدادم کی از بچم واجب تر انا در عمل ن تنها نمیده پولای خودمم میکیره دیک پس نمیذه 

بابا اخه از پول خودمم نمیزاره برا خودم خرج کنم الم شنگه میکنه تو پالتو داشتی ک برا جی خریدی ،با فامی ...

اولین کاربراشمااینه که اصلاپولای خودتونشونش ندی  وهیچی براخودتم ازش نخری ......بعدیه مدت شروع کن پول خواستن و......

چقد منیمنم بخدا هیچ جا نرفتم هیچی نخاستم الان همش میگ بابام منو خونه دار کرد ماشین دار کرد حالا کل ک ...

تو چقدر ساده ای چرا طلاهای که بابات خریده رو دادی آخه دختر  الانم گیر بده بگو طلاهامو می‌خوام  

یک ریال هم خرج نکن واسه خونه اگر کردی واسه خودت و بچه اشکالی نداره اما ایشون نبینه 

بیخود میکنه عربده میکشه

شما هم داد بزن طوری که همسایه ها بشنون

شوهر خواهرم یک عمر همین رفتار رو میکرد خواهرم از شرم و ترس صداش در نمیاومد تا اینکه یکی دو بار داد و بیداد کرد و گفت آی همسایه ها کمک 

از اون به بعد دیگه شوهرش کوتاه اومد و نشست سرجاش

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
البته منظورم اونایی هست که واقعا هرچی می دوئن ندارن. اگر خرج خانوادش میکنه پس داره دیگه. ولی خب خودم ...

بله متوجه ام من یکم عصبی ام,,😂

من ک از شوهرم بریدم دیگ فرقی برام نداره مرده و زندش بره بچشبه به همونایی ک زندگیشو خراب کردن

خانوما تا میتونید برای خودتون خرج کنید و از هیچی کوتاه نیاید عروس ما خیلی از اینکارها کرد سال تا سال ...

چقد خوبه ک انقد منطقی هستی،هر کی جای شما بود میکف داداشم بیچاره راحت شد زنه مرد ،هیچکس حقو نمیگه

این حرفافقط تشنج ودعوادرست میکنه واوضاع روبهترنمیکنه

برادرشوهرم از شوهرم همیشه پول می‌گرفت. 

سه تا برادرشوهر دارم همشون متاهل. ولی شوهر منو خنگ گیر آورده بودن. 

چوب خدا صدا نداره. 

همشون زناشون را طلاق دادن. یک برادرشوهرم سه بار زن گرفت. 

برادرشوهر دیگه  دوبار زن گرفت. 

برادرشوهر سوم  الان تازه داره جدا میشه. 

خانوما تا میتونید برای خودتون خرج کنید و از هیچی کوتاه نیاید عروس ما خیلی از اینکارها کرد سال تا سال ...

خیلی ببخشید شما همون خانومی نیستید که در مورد برادر زادتون تایپک زده بودید همونی که گفته بود زن برادرم فوت کرده الان زن گرفته به بچه رسیدگی نمیکنه 

ببخشید به خدا ولی خیلی نگران بچه شده بودم الان حالش چطوره 

خییییلییی اشتباه کردی

ولی ماهیو هروقت از آب بگیری تازس

سرکار نرو بشین خونه.بگو بچه فلان چیو میخواد ،بچه رو ک از خونه بابات نیاوردی خرج بچه خودش نکنه خرج کی کنه؟؟؟

یجوری بهش بفهمون اولویت زندگیش تویی بعد بچه

ب روشهای مختلف کم کم سعی کن عادتو از سرش بندازی

دنبالم نیا اسیرم میشی