2777
2789
عنوان

کسایی که داغ دیدن قبول دارین ادمو پژمرده میکنه سنت هم مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 65 پست
عزیزم مشاوره بشرطی میتونه کمک کنه که من حوصله کنم صحبت کنم من حتی حوصله حرف زدن هم ندارم یکی بخادنضی ...

میدونم چی میگین منم حوصله ندارم اصلا صحبت کنم ولی میبینم حالم داره بدتر میشه مجبورم تحمل کنم میدونم که میتونم حال خودمو خوب کنم میتونم پس تحمل میکنم برای خودم برای بچه هام 

بابا اونو بکشی هم شب بغل من نباشه نمیخابه خابش نمیاداذیتم میکنه اگه فسو بود پیشش سرگرم میشد حداقل تا ...

اره  میگم دیگه طفلی تو رو میبینه بیقرار تر میشه  نکن تو این سن این همه اشکتو ببینه داغون میشه ها

اکیپ سوگلی های سایت#

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز خیلی زوده بخواد روبه راه بشی میدونم چی میگی آدم وقتی ناراحتی هزار جور فکر میکنی حق داری توی بهت ...

خودم خیلیییی دوست دارم زندگی کنم چون خسته شدم از این مدل زندگیم ولی واقعا نمیشه خیلی تلاش کردم ولی نمیشه اصلا

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
میدونم چی میگین منم حوصله ندارم اصلا صحبت کنم ولی میبینم حالم داره بدتر میشه مجبورم تحمل کنم میدونم ...

من خیلی سعی کردم خوب شم روبراه شم ولی نمیشه اصلن نمیشه بخدا خیلی سخته که خوب شی!من میخام ولی نمیشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اره میگم دیگه طفلی تو رو میبینه بیقرار تر میشه نکن تو این سن این همه اشکتو ببینه داغون میشه ها

سعی میکنم پیشش خوب باشم ولی وقتی فیلم باباشو میذاره و میگه بابامنوبغل کرده بابابرام خوراکی بیاره دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بچه داغون میشه نذار فیلم و عکساشو ببینه گناه داره

گوشیم پره اگه نبینه داغون میشه یه مدت بهش نشون ندادم هرروز گریه هرروز اشک واذیت!

سعی میکنم پیشش خوب باشم ولی وقتی فیلم باباشو میذاره و میگه بابامنوبغل کرده بابابرام خوراکی بیاره دیگ ...

وای نزار ببینه داغون میشه که.

من عکسای نامزدمو میبینم داغون میشم گوشیمو عوض کردم که نبینم چون وقتی میبینم به مرگ میرسم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
گوشیم پره اگه نبینه داغون میشه یه مدت بهش نشون ندادم هرروز گریه هرروز اشک واذیت!

یه مدت بهش نشون نده که فراموش کنه 

بچه که درک نمیکنه نبود کسی که تا الان کنارش بوده رو 

اذیت میشه 

یه مدت بهش نشون نده که فراموش کنه بچه که درک نمیکنه نبود کسی که تا الان کنارش بوده رو اذیت میشه

ن عزیزم چطوری باباشو فراموش کنه همسرم دیوونه وارعاشق پسرمون بود اصلن یه دیقه هم بدون پسرمون دووم نیماورد الان چطوری پسرم باباشو فراموش کنه بذار باباش همیشه توخاطرش بمونه!

وای نزار ببینه داغون میشه که.من عکسای نامزدمو میبینم داغون میشم گوشیمو عوض کردم که نبینم چون وقتی می ...

وای عزیزم من گوشیمو عوض کردم ولی خب نتونستم عکسارو نبینم هرروز عکسای دوتاییمون رو مبینم اخرین عکسی که کشیدیم چن ساعت قبل رفتنش بوذ!

خودتم داغون میکنی اینجوری 

میدونم خیلی سخته

اماتو قراره یه عمر بالا سر بچت باشی باید قوی باشی