2777
2789
عنوان

کسایی که داغ دیدن قبول دارین ادمو پژمرده میکنه سنت هم مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 65 پست
😔🖤💔

مغزم میترکه باورمیکنی حوصله هیچیو ندارم دمیرم خیلی داره اذیت میکنه نمیخابه امشب!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
زمان میبره حتی شاید چندین سال اما کم کم دلت آروم میگیره

۱۱ ماه نشده

ظاهرمو خوب حفظ کردم قوی خندون مرتب 

ولی امان از درونم که پوچ و حال بهم زنه من خیلی از خودم متنفرم حتی بعضی وقتا میگم چرا انتخابش کردم که الان اینجوری از زندگی سیر باشم چون وااااقعا از زندگی سیرم و من ۲۳ سالگیم رو یه تصور دیگه داشتم تصور میکردم چقدر خوشبختم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مغزم میترکه باورمیکنی حوصله هیچیو ندارم دمیرم خیلی داره اذیت میکنه نمیخابه امشب!

سرگرم پسرت بشو 

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
منکه میدونی هیچ شبی حالم خوش نیس ولی چ@کنم خودت میبینی که هرشب کارم گریس کارم ناامیدیه!

شما افسرده شدین افکار خودکشی دارین خواهش میکنم به خودتون بیاین برین مشاوره اگه حوصله ندارین برین از طریق سایت دکتر ساینا مشاوره بگیرین منم همینکارو کردم شنبه اولین نوبتمه 

شما افسرده شدین افکار خودکشی دارین خواهش میکنم به خودتون بیاین برین مشاوره اگه حوصله ندارین برین از ...

مشاوره انلاین؟

طفلی اونم حال تو رو میبینه بیشتر بهونه گیری میکنه

حوصلشو ندارم بخدا اصلن فرستادمش پیش گیجمل فسو هم هنوز نیومده وگرن میگفتم بره پیش اون شاید بخابه امشب حوصله هیچیو ندارم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
شما افسرده شدین افکار خودکشی دارین خواهش میکنم به خودتون بیاین برین مشاوره اگه حوصله ندارین برین از ...

عزیزم مشاوره بشرطی میتونه کمک کنه که من حوصله کنم صحبت کنم من حتی حوصله حرف زدن هم ندارم یکی بخادنضیحتم کنه یکی بگه بسه دیگه!

حوصلشو ندارم بخدا اصلن فرستادمش پیش گیجمل فسو هم هنوز نیومده وگرن میگفتم بره پیش اون شاید بخابه امشب ...

نمیری تو گنا داره اون الان فقط تو رو داره نرونش از خودت 

اکیپ سوگلی های سایت#

سرگرم پسرت بشو

حوصله اونم ندارم به زور غذامیدم و لباساشو عوض میکنم!

شما بهش بگو حداقل این خودشو نابود کرد هرچی میگم بخاطر پسرت اینقدر بیتابی نکن تو کتش نمیره

من داغون ترینم یکی باید به خودم بگه

نمیری تو گنا داره اون الان فقط تو رو داره نرونش از خودت

بابا اونو بکشی هم شب بغل من نباشه نمیخابه خابش نمیاداذیتم میکنه اگه فسو بود پیشش سرگرم میشد حداقل تاخابش بیادبیچاره از سر شبه میاد فقط بوسم میکنه چشامو تمیزمیکنه!

۱۱ ماه نشدهظاهرمو خوب حفظ کردم قوی خندون مرتب ولی امان از درونم که پوچ و حال بهم زنه من خیلی از خودم ...

هنوز خیلی زوده بخواد روبه راه بشی 

میدونم چی میگی آدم وقتی ناراحتی هزار جور فکر میکنی 

حق داری توی بهترین دوران زندگیت این اتفاق برات افتاده 

اما بدون که تو تنها آدمی نیستی که این اتفاق براش افتاده 

منم خودم دیدم این روزا رو خییلی سخته میدونم  با تموم وجود درد میکشی

باید سعی کنی قوی باشی و زندگیتو ادامه بدی 

چون هیچ کاری از دستت نمیاد جز این که شرایطو قبول کنی