2777
2789
عنوان

کسایی که داغ دیدن قبول دارین ادمو پژمرده میکنه سنت هم مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 65 پست
ن عزیزم چطوری باباشو فراموش کنه همسرم دیوونه وارعاشق پسرمون بود اصلن یه دیقه هم بدون پسرمون دووم نیم ...

انقد اذیت بشه که براش خوب نیست روی ذهنش تاثیر میذاره در آینده 

خودت بهتر میدونی اما بنظرم اگه بچه هام مثل ما احساس دلتنگی کنند که خیلی سخته براشون

انقد اذیت بشه که براش خوب نیست روی ذهنش تاثیر میذاره در آینده خودت بهتر میدونی اما بنظرم اگه بچه هام ...

الان دیگه عادت کرده بیشتر باعموش سرگرمه و باعموش خیلی خوبه کمتریاد باباش میفته ولی خب عکساشو میبینه میدونه باباشه چون۲سالو۶ماهشه و وقتی باباش رف ۱سالو۱۰ماهش بود الان فقط باعکس باباشو@میشناسه و بیشتروابسته عموشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتم داغون میکنی اینجوری میدونم خیلی سختهاماتو قراره یه عمر بالا سر بچت باشی باید قوی باشی

باورکنید اونقد دردوعذاب کشیدم اونقد قوی شدم که هیچی منوازپادرنمیاره هیچی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
وای عزیزم من گوشیمو عوض کردم ولی خب نتونستم عکسارو نبینم هرروز عکسای دوتاییمون رو مبینم اخرین عکسی ک ...

من وقتی کتاب میخونم کمتر فکرمیکنم

این دوتا قاعده رو عکس گرفته بودم برای خودم توهم بخونشون

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
الان دیگه عادت کرده بیشتر باعموش سرگرمه و باعموش خیلی خوبه کمتریاد باباش میفته ولی خب عکساشو میبینه ...

عزیزم پس سنش کمه 

گفتم شاید بزرگتر باشه 

باز خوبه با عموش سرگرمه

من وقتی کتاب میخونم کمتر فکرمیکنماین دوتا قاعده رو عکس گرفته بودم برای خودم توهم بخونشون

خییلی جالب بود خیلی زیاد میتونم منم ازش عکس بگیرم؟

عزیزم پس سنش کمه گفتم شاید بزرگتر باشه باز خوبه با عموش سرگرمه

ن عزیزم سنش خیلی کمه درک چندانی نداره ازهمه چی!

من خیلی سعی کردم خوب شم روبراه شم ولی نمیشه اصلن نمیشه بخدا خیلی سخته که خوب شی!من میخام ولی نمیشه!

تو الان به مرحله ای رسیدی که خودت نمیتونی به تنهایی از پسش بربیام هر چقدرم بگذره بدتر میشه که بهتر نمیشه اولش خیلی سخته شروعش واقعا سخته تو اولین قدمو بردار بخاطر خودت بخاطر بچت همین الان برو تست افسردگی دکتر ساینا بعد اخر تست که تموم میشه نوشته اکر دوس دارین با شما تماس بگیرن شمارتونو بزارین شمارتو بزار خودشون بهت رنگ میزنن اولین قدمو بردار خدا هم کمکت میکنه

خییلی جالب بود خیلی زیاد میتونم منم ازش عکس بگیرم؟

اره عزیزم کتاب ملت عشق هست چندرروز پیش داشتم خیلی گریه میکردم یه نفر اینو داد گفت بخونم درمورد زنی هست که شوهر و بچه داشته ولی یه مرد دیگه میاد تو زندگیش و داستان شمس و مولانا هست من الان وسطشم به نظرم کتاب خوبیه حداقل باعث میشه کمتر فکرکنم ۴۰ تا قاعده هم داره که قشنگن

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
میدونم آدمی که مرگ یکی از عزیزانشو میبینه دیگه از هیچی ناراحت نمیشه😔

موافقم چون ادم پوست کلفت میشه.بعضی وقتا فکرمیکنم چقدر سنگ دل شدم ولی بعد میگم پوستم کلفت شده

تو الان به مرحله ای رسیدی که خودت نمیتونی به تنهایی از پسش بربیام هر چقدرم بگذره بدتر میشه که بهتر ن ...

میرم تست میدم ببینم چی@میشه شمارمم میذارم!

اره عزیزم کتاب ملت عشق هست چندرروز پیش داشتم خیلی گریه میکردم یه نفر اینو داد گفت بخونم درمورد زنی ه ...

مرسی قشنگم فک کنم باید برم بگیرم حداقل سرگرم شم!