2777
2789
عنوان

کسایی که داغ دیدن قبول دارین ادمو پژمرده میکنه سنت هم مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 65 پست
مرسی قشنگم فک کنم باید برم بگیرم حداقل سرگرم شم!

دی جی کالا داره فکرکنم فایل پی دی افشم تو گوگل باشه حداقل باعث میشه وقتی میخونی فکرنکنی من یکم سرگرم شدم کتاب معروفیه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مرسی قشنگم فک کنم باید برم بگیرم حداقل سرگرم شم!

یه سوال اگه ناراحت نمیشی متولد چند هستی همسرت متولد چند بود

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال اگه ناراحت نمیشی متولد چند هستی همسرت متولد چند بود

من۲۴سالمه عزیزم همسرم یه سال ازم کوچیکتربود۲۳ساله!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من۲۴سالمه عزیزم همسرم یه سال ازم کوچیکتربود۲۳ساله!

روحش شاد.

پس اشتباه گرفتم یه نفر دیگه متولد ۸۲ بود فکرکردم شما هستی. ولی شماهم هنوز جوونی بخاطر پسرت باید قوی بشی هرچند خودم همه اینهارو درک کردم و میدونم چی هست اینکه بخای خوب بشی ولی هرچی زور میزنی انگار نمیشه خودم بارها تلاش کردم خوب بشم ولی نشده ولی چاره ای نداریم تا روزی که باز ببینیمشون

روحش شاد.پس اشتباه گرفتم یه نفر دیگه متولد ۸۲ بود فکرکردم شما هستی. ولی شماهم هنوز جوونی بخاطر پسرت ...

مچکرم عزیزم خدانامزدشمارهم بیامرزه!

بله سنی ندارم بیشتردوستانم مجردهستن هنوز بایدقوی درسته ولی خب نمیشه خودتم که میدونی نه که نخام ن نمیشه دست خود ادم نیس نمیشه دیگه نمیشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مچکرم عزیزم خدانامزدشمارهم بیامرزه!بله سنی ندارم بیشتردوستانم مجردهستن هنوز بایدقوی درسته ولی خب نمی ...

اره موافقم نمیشه

شاید زمان درستش کرد برا من که ۱۱ ماه گذشته و این غم همیشه تو دلمه شاید زمان درستش کرد شایدم نکرد