2777
2789

دختر دار شدن لیاقت خیلی بالایی میخاد درک وشعور زیادی میخاد، اینکه بخاطر آبروی نداشتت یا ترس تجاوز بهش دخترتو حبس خونه کنی جرم بزرگیه موافقین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باموضوع تاپیکت موافقم. ولی توضیح بیشتری راجع به حبس شدن اینچیزاندادی. حبس مثلاازچه لحاظی؟ من خودم بشخصه الان همکلاسام رومیبینم.بقیه دختراروهم میبینم چطوری هستن. اوضاع جامعه روهم میبینم. میترسم بزرگ بشه نتونم بهش توضیح بدم که تنهایی بیرون نره باهرکسی نگرده. فرداروزی نیادبگه آزدای من توی لخت بودن هست یابذارم باهرکسی بگرده. یاهمینکه توی این اوضاع تابگیم بالای چشمش ابروهست بره خودکشی کنه. ترجیح میدم اصلا بچه دارنشم تاکه بیام توضیح بدم بهش اینجوری نباشه بااین اوضاع محیط وجامعه. پسراروهم دیدم ومیبینم که قبح روشکستن راحت راجع به ناموس مردم حرف میزنن وباهم دیگه نظرمیدن. سن ازدواج هم بالارفته ولی سن رل زدن هرروزبیشترازدیروز پایین اومده ورابطه های غیرقانونی شرعی زیادشده

یخ فروش جهنم.معلم فراری

خیر بچه بچه اس دختر و پسر نداره این چیه جدیدا مد شده دختر دار شدن لیاقت میخواد

چه اونایی که میگن دخترداشتن لیاقت میخاد چه اونایی که میگن پسرداشتن یه چی دیگه س مثل همن ...(البته خب هرکسی اختیاراینودهره یه جنسیت بیشتردوست دهشته باشه)ولی بحث لیاقت اینا نباشه بهتره قشنگتره هرکدوم جای خودش قشنگی خودش رو داره

باموضوع تاپیکت موافقم. ولی توضیح بیشتری راجع به حبس شدن اینچیزاندادی. حبس مثلاازچه لحاظی؟ من خودم بش ...

عزیز شما منظورت دختر نهایت ۱۶ ساله هست که خب سخت گیری لازمه، من منظورم دختر ۲۵ به بالا که اجازه خیلی کارا رو نداره چون دختره:)