2777
2789
عنوان

کاش خدا هر کسیو لایق دختر داشتن نمیکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 38 پست
عزیز شما منظورت دختر نهایت ۱۶ ساله هست که خب سخت گیری لازمه، من منظورم دختر ۲۵ به بالا که اجازه خیلی ...

واللهذماپسریم. دانشگاهمون تقریباتمام شده. پول داریم کارداریم. هرجایی هرکاری میکنیم ازپدرمون اجازه میگیریم. وبهشون خبرمیدیم. شمارودیگه نمیدونم.اگرم اجازه نگیرم میگن اون برادرای دیگه متاهل شدن بهمون خبرمیدن جایی میرن توهم باید خبربدی. میگن مغرورشدی بعدخوب میشی. بایدخبربدی. ولی اصلش همینه هرچی هرجایی بایدباهماهنگی باشه. من سالی یکباربرم اگرباهازاربدختی بخوام برم جایی تا یکسال بعدش همیشه بایدبشنوم دیگه حق تفریح ندارم جونکه یکسال قبلش رفتم یجایی مثلاالان بایدکارکنم پول جمع کنم

یخ فروش جهنم.معلم فراری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله. همینوبگو. همه فازروشنفکری گرفتن

وبرای من خیلی جالب این قضیه س که  گارد گرفتن و این اداها فقط ازجانب دختردارها بیشتره البته خب نه اینکه همیشه اداباشه هستن کسایی که واقعا عقیدشون همینه که مثلادختریچیزدیگه س و ... ولی یکی ک بچه پسرداشته باشه یا کلا پسربچه دوست داشته باشه تابیادچیزی بگه و ازعلاقش حرفی بزنه میریزن سرش که تخت پادشاهی بی وارث شده مگه، فرهنگتون کجارفته و جمله هایی خیلی بدتراز اینا بهشون میگن و دقیقا هم اکثرا ازجانب دختردارها این حرفاگفته میشه... بچه چه پسرچه دختر هرکدومشیرینی خودش رو دارن قشنگی خودش رو دارن ، هرکسی هرکدومش رو دوست داره خدا سالم و صالحش رو بهش بده ... سعی کنیم بخاطر یسری روشنفکر که چ عرض کنم ادای روشنفکری از اونور بوم نیفتیم!

کلا بچه داشتن لیاقت میخواد

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
وبرای من خیلی جالب این قضیه س که گارد گرفتن و این اداها فقط ازجانب دختردارها بیشتره البته خب نه این ...

اینا عقل و شعور ندارن ، به نظرم خیلی عقده ای هستن با این طرز تفکر 

تاثیرات اینستاست

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
اون دخترای قدیم و زمان قدیم بود دخترای الان و زبان و رفتارشان همه رو حریفن😅😂

یکشو من دارم آدمو قورت میده..بی ادبی .بی احترامی ،خودشیفته ،یه دنده و لجباز،حسود.پسرم کلی بهم احترام میزاره...زبون دراز نیستن ....

کاش قبل اینکه بچه دارشیم درک شعور تربیت اول توجودخودمون رشد پیداکنه بعدا ب بچمون هم منتقل کنیم کاش قبل اینکه خدابچه بکسی بده اول نگاه ب عرضه طرف کنه

من جاریم اول ازدواج تلاش زیادکرد بچه داربشه برای محکم شدن پایش ولی فقط زایید وزایید همین حتی زن بود شب عروسیش حتی نموند بپای دختراش و پسراش از حیوون بدتر عذابشون دادودراخر جلوی چشم بچهای قدنیم قد خیانت کرد ب شوهرش ومنی ک سالهاست دنبال دکتربرای بچه دارشدن

کاش ماخانمامردا قبل هرکاری درک داشته باشیم  

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!