2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تو خوبه ،حسابی سرکوکه،هر چی بگی میگه چشم ،برات سنگ تموم میزاره(معمولا اونی که غلطی می کنه هر کاری می کنه عذاب وجدان نداشته باشه البته اگه وجدان داشته باشه 😂)یکی از دوستام همسرش بهش خیانت می کرد معلوم شد بعدن زن صیغه ای داشته ،باهاش خیلی مهربون بود حتی زنه فحش میداد این قربون صدقه اش می رفت هر روز هم گل براش می خرید تقریبا وکلی کار واسش می کرد .یه نشونه دیگه اش هم اینه خودش روی زنش خیلی حساسه و حتی بدش میاد زنش با داداش و پدر خودش حرف بزنه و اینا یه جور غیرت خرکی و الکی داره چون حس می کنه بقیه مردها هم مثل خودشن

با تو خوبه ،حسابی سرکوکه،هر چی بگی میگه چشم ،برات سنگ تموم میزاره(معمولا اونی که غلطی می کنه هر کاری ...

وای چقد بد و عجیبن

تا این حد

متاسفم براشون💔🥲

انشالا کسی درد خیانت نببینه

ولی خب برا من شوته اصلا اینطوری نیست رفتاراش عادیع ولی یروز ب یروز جوابمو میده و میگ سرم شلوغه من حس میکنم داره بم خیانت میکنه💔🥲

خب من پیشش نیستم نمیتونم بفمم همش گوشیش دستشع یا شادع کع🚶🏻‍♀️

پس قضیه کلا کنسله من یا هر زنی وقتی شوهرمون پیشمون نیست تو بگو پاک ترین مرد دنیا باشه از کجا بدونیم که خیانت نمیکنه 

بعد با خودت بگو خیانت مثل ی محور ریاضی از صفر تا چند درجه است یعنی یک نفر با فکر خیانت میکنه یک نفر کمی بیشتر لاس میزنه یک نفر یکم بیشترتر مثلا شماره میده درجه اخرش معذرت میخوام یک نفر ی ادم میاره خونه۰۰

پس قضیه کلا کنسله من یا هر زنی وقتی شوهرمون پیشمون نیست تو بگو پاک ترین مرد دنیا باشه از کجا بدونیم ...

دقیقا درستع من که شوهرم نیست تازع دو ماهه باهمیم💔ولی جوابمو یروز ب یروز میده هم نیست بش میگم میگ عشقم نیستم اصلا تا غروب سزکارم بعدش باشگاه ولی من حس میکنم دختر پشت این ماجراست💔

با تو خوبه ،حسابی سرکوکه،هر چی بگی میگه چشم ،برات سنگ تموم میزاره(معمولا اونی که غلطی می کنه هر کاری ...

چقدرررر خطرناک!!!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اخع من نمیدونم سرش واقعا شلوغه یا نه که پیشش نیستم بفمم

ببین من خودم این طوریم ،مثلا شوهرم پیشم نیست حوصله نمی کنم جواب پیامش بدم یا زنگ بزنم بس که دور کار خونه و بچه داری اینام ،بعدم که ج میدم بی حوصله می گم سرم شلوغه .ولی فکر کن اگه خیانت می کرد واسه ماست مالی کار خودش هم  که بود کلی شما تحویل می گرفت تا شک نکنی