2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا درستع من که شوهرم نیست تازع دو ماهه باهمیم💔ولی جوابمو یروز ب یروز میده هم نیست بش میگم میگ عش ...

نه خیانت نمی کنه ولی از رابطه با شما عذاب وجدان داره احتمالا پسر زیادی مثبتیه که دوست ندارم با دختر رابطه داشته باشه 

ببین من خودم این طوریم ،مثلا شوهرم پیشم نیست حوصله نمی کنم جواب پیامش بدم یا زنگ بزنم بس که دور کار ...

اها درسته حق دارین ی موقها ادم حوصله نداره طبیعیه

اره اینم هست گیج میشد ...

ولی اون نه تنها گیج نمبشه هیچ بعد یروزم میاد جواب میده عادیه حتی ی معذرت خاهیم نمبکنه

چطور به این حس خنثی رسیدی به منم یاد بده

اخرین دعوامون هرچی دلش خواست گفت بهم

منم خیلی دوسش داشتم و برام سخت بود این حرفا رو از کسی ک میخامش بشنوم💔حتی هنوزم میخواستم برا بار هزارمین توهیناشو نادیده بگیرم اون شب کلی گریه کردم 

صبحش دیدم پیام داده سلام عزیزم و از این حرفا

هنوزم پیام میده ولی زیاد اهمیتی نمیدم و به بدترین حس ممکن رسیدم

باید ازش ضربه بخوری شاید بااارها طول بکشه

من الان ی ادم بی حسم

ی ادم بی حس که قبلا عااااشق این پسر بودم میمردم براش

-کاربر جدید نیستم🧘‍♀️

منم شرایط شمارو دارمبا این تفاوت که 9 ماهه درگیر این رابطم و خیلی سخت گذشته بهم و تازه به خودم اومدم ...

عع چقد بد🥲۹ ماه هم زیاده واقعا

خیلی سخته من نمیتونم وضعم خرابه تا این حد ک خودش بم گف ی مشاوره برو

الان برا شما هنوزم دیر جواب میده؟

نه خیانت نمی کنه ولی از رابطه با شما عذاب وجدان داره احتمالا پسر زیادی مثبتیه که دوست ندارم با دختر ...

اخع چه عذاب وجدانی؟

نع پروهع من مثبتم برعکس اون🥲🤣

گذشتشم ک تعریف کرد پسر شیطونی بوده

عع چقد بد🥲۹ ماه هم زیاده واقعاخیلی سخته من نمیتونم وضعم خرابه تا این حد ک خودش بم گف ی مشاوره بروال ...

منم مثل تو بودم

امروز فقط ی صبح بخیر داده دیگه نبود تا ظهر من ی پیام دادم چون حوصله نداشتم بخاد بحث بشه بگه سردی یا... 

8 ساعت بی خبر بودم ازش و خودمو سرگرم میکردم

دیگه اومدش گفت که سرکار بودم بعدم بیرون، باشگاه و...

جالب اینجاس اومده معذرت خواهی میکنه یکم عجیبه برام

ولی درکل اینقد ضربه خوردم ازش که دیگه نمیدونم چطور دوسش داشته باشم

-کاربر جدید نیستم🧘‍♀️

اخع چه عذاب وجدانی؟نع پروهع من مثبتم برعکس اون🥲🤣گذشتشم ک تعریف کرد پسر شیطونی بوده

ناراحت نشو اینو میگم ولی حتی اگه خیانت نکنه دوست نداره 🥲تو این رابطه کسی که ضرر می کنه شمایی،با کسی باش که همه جوره بخوادت و‌واسش مهم باشی لیاقت خودتو بدون 

منم مثل تو بودمامروز فقط ی صبح بخیر داده دیگه نبود تا ظهر من ی پیام دادم چون حوصله نداشتم بخاد بحث ب ...

عع اخی🥲

باز از هیچی بهتره حداقل ی صبح بخیر مبگع برا من همینم قطع کرده اولا هرروز صبح بخیر الان هیچی میاد حالمو میپرسه باز میره تا فردا جواب میدع

اخی حق دارین

باز دمش گرم درکش میرسع ببخشید میگ ولی برا من نه🥲

حس میکنم ب معنا واقی داره خیانت مبکنه

دیشب اومد پیام داد سلام عشقم چطوری من ج دادم ی شب گذشت ولی هنوز جواب نداده

ناراحت نشو اینو میگم ولی حتی اگه خیانت نکنه دوست نداره 🥲تو این رابطه کسی که ضرر می کنه شمایی،با کسی ...

نه خودمم میدونم دوستم نداره کسی ک کسیو دوست داشته باشه نمیتونع یروز بی خبر باشه

اره حتی الانشم ضرر میبینم

عع اخی🥲باز از هیچی بهتره حداقل ی صبح بخیر مبگع برا من همینم قطع کرده اولا هرروز صبح بخیر الان هیچی ...

هر صبح من صبح بخیر میگم😅شبش دعوامون شد صبح اومد صبح بخیر گفت

اتفاقا خیلی بی درک و منطقه و زبون بازه!!!! 

-کاربر جدید نیستم🧘‍♀️

هر صبح من صبح بخیر میگم😅شبش دعوامون شد صبح اومد صبح بخیر گفتاتفاقا خیلی بی درک و منطقه و زبون بازه! ...

عع باز چه خوبه شما میگین من غرورم نمیزارع🥲🤣

عع زحمت کشید واقن...

خیلی بده ادم نابود میشه💔🥲