2777
2789
عنوان

دعا کنید بتونم وزن کم کنم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست
بله من ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم😂منم یک روز در میون بودم ولی حتما رژیم رو رعایت کن

واقعا

ممنون خیلی بهم امید دادی

شکم آب بشه خیلی خوبه

زیاد بزرگ نیست ولی آویزون شده

۲۶ روزه زایمان کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با رژیم خیلی اوکی هستم خداروشکر سختم نیست فقط همش فکر میکردم باشگاه یک روز در میون جواب نمیده

من که چاق شدم پشتم قوز و خمیده شد 

بعد یکماه قوزیم رفت و تقریبا با اینکه چاق بودم رو فرم اومده بودم تقریبا

آخه نمیدونم چ جوری زود لاغر کنم

شیرینی جاتتو حذف کن برنجم شش هفت قاشق شباهم عدسی وخوراک لوبیاو اینا بخور محال کم نکنی ،ورزش بیست درصد تاثیرداره همه خوردن درضمن وزنتونم زیاده مگر این که بیشتر به پا وباسن باشه وگرنه شکم که جالب نیست،

شب خوراک لوبیا چاق کننده نیس

نه عزیزم برای من برنج وشیرینی خیلی چاق کننده است شیرینی رو که حذف می کنم برنجمم روز یه وعده شش هفت قاشق ،شامم عدسی خوراک لوبیا یا املت وکوکوسبزی ولی با یک کف دست نون، یا اگر میتونی اصلا کوکو سیب زمینی رو بدون نون بخوری،چون نان وبرنج وشیرینی چاقت می کنه

نه عزیزم برای من برنج وشیرینی خیلی چاق کننده است شیرینی رو که حذف می کنم برنجمم روز یه وعده شش هفت ق ...

مرسی عزیزم من الان م تقریبا 65هستم ریزه میزم 62ک بشم بیشتر ب چشم میاد  اما با این حال میخام کم کنم شما هم اینطوری هستین

مرسی عزیزم من الان م تقریبا 65هستم ریزه میزم 62ک بشم بیشتر ب چشم میاد اما با این حال میخام کم کنم ش ...

من خودم شصت وپنج بودم الان شصتم با قد صدو شصت ودو ،با این رژیم سریع کم می کنم یعنی می تونم به پنجاهم برسم ولی دیگه دوس ندارم بیشتر از این لاغر شم مثلا چای که می خورم با کشمش می خورم یا مویز ،خیلی حواسم به شیرینی وبرنج ونانم هست می خورم ها ولی اندازه