2777
2789
عنوان

کسی هست باهم برای آزمون سردفتری بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 23 پست
علوم تربیتی چطور؟؟

نه عزیزم

فقط لیسانس حقوق قضایی، علوم ثبتی، حقوق ثبت اسناد و املاک، حقوق سردفتر اسناد رسمی، رشته الهیات و معارف اسلامی با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی

باید مرتبط با حقوق باشه مگر اینکه طرف سالها

سابقه دفتریاری داشته باشه که شرایطش متفاوته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه!!!اونوقت من میگم برم حقوق خانواده گرامی همشششش کلید کردن رو معلمی😑

سختیش همینه که باید تو یکی از آزمونا قبول شد

که رقابتش بالاست. معلمی تضمینی تره ولی خب

درآمد یه ماه معلمو ممکنه سردفتر تو یک روز داشته باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
سختیش همینه که باید تو یکی از آزمونا قبول شدکه رقابتش بالاست. معلمی تضمینی تره ولی خبدرآمد یه ماه مع ...

خیلی خوبه که

یه سوال

باید حتما حقوق باشه لیسانسش!؟!

یعنی اگه من بعد از تموم شدن دانشگاه فرهنگیان برم بایز رشته حقوق حالا تو پیام نور بخونم چهار سالو بعدش میتونم این ازمونو بدم!؟!نظر شخصیتو میخوام بدونم بنظرت منطقیه یه همچین حرکتی!؟

خیلی خوبه کهیه سوالباید حتما حقوق باشه لیسانسش!؟!یعنی اگه من بعد از تموم شدن دانشگاه فرهنگیان برم با ...

حقوق قضایی، علوم ثبتی، حقوق ثبت اسناد و املاک، حقوق سردفتر اسناد رسمی، رشته الهیات و معارف اسلامی با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
لیسانس یکی از این رشته های بالا☝️

تا جایی که من شنیدم فرهنگیان تعهد هشت ساله داره و کسی که شغلش وابسته به دولته نمیتونه هم سردفتر بشه هم شغل دیگه ای داشته باشه. باید از اون شغلش استفعا بده. شما تا هشت سال نمیتونی این کارو بکنی مگر اینکه از فرهنگیان انصراف بدی که میگن جریمه سنگینی داره

حقوق قضایی، علوم ثبتی، حقوق ثبت اسناد و املاک، حقوق سردفتر اسناد رسمی، رشته الهیات و معارف اسلامی با ...

اوه شت پس کنسله خوبی به من نیومده 

حالا امسال انشالله اگه رتبه ام خوب شد شاید بتونم نظرشون رو عوض کنم

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی ممنونم

اوه شت پس کنسله خوبی به من نیومده حالا امسال انشالله اگه رتبه ام خوب شد شاید بتونم نظرشون رو عوض کنم ...

قربونت عزیزم موفق باشی♥️🌹

نه عزیزمفقط لیسانس حقوق قضایی، علوم ثبتی، حقوق ثبت اسناد و املاک، حقوق سردفتر اسناد رسمی، رشته الهیا ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتین و توضیح دادین🙏

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
خیلی ممنون که وقت گذاشتین و توضیح دادین🙏

♥️🌹💫