2777
2789
عنوان

شوهرم از من حامله تره

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟😂🤭اقا اینطوری نگید من باورم میشه میرم بهش میگم حامله اییاز بس بهش گفتم مردا پریود میشن فقط خون ...

وای دقیقا 

منم چند روز پیش حالش خوب نبود 

گفت مگه نگفتی مردا پریود میشن؟حق ندارن الان؟

گفتم حالا من یه چیزی گفتم ول نمیکنی تو دیگه😂😂

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
وای دقیقا منم چند روز پیش حالش خوب نبود گفت مگه نگفتی مردا پریود میشن؟حق ندارن الان؟گفتم حالا من یه ...

😂😂🤭منو تو چه کردیم با اینا؟

بخدا پریشب میگفت دو روزه حالم یجوریه بی اعصابم افسردم ایدا فکر کنم دو روزه پریودم گفتم عزیزم نگران نباش فردا تمومه تو پریودیت سه روزه است😂😂😂💔

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

دقیقا عین شوهر منهمغزیجات می‌خره خودش همه رو سر دو روز تموم میکنه هیچیش به من نمیرسه 😂

از مرد شکمو بدم میاد ماشالله شوهر منم کم نمیاره نمیگم نمیخره هر چی بخام میخره اما خودش س برابر من میخوره

۹ هفته تا الان عالی بود الان چند روزه حالم افتضاحه اصلا داغونم اشتهام کلا صفر شد ی دفعه

طبیعیه دیگه تا دو سه هفته دیگه اینطوری شایدم حالت تهوع بیاد سراغت بعد اوکی میشی نگران نباش

من که از هقت هفته دیگه از ترشی متنفر شدم تا بوی ترشی میومد میخواستم بالا بیارم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

از مرد شکمو بدم میاد ماشالله شوهر منم کم نمیاره نمیگم نمیخره هر چی بخام میخره اما خودش س برابر من می ...

کاش واسه منم میخورد

شوهر من فقط تو مرغ خوردن زیاده روی میکنه وگرنه تا من پایه اش نباشم هیچی نمیخوره🥴

بچتون چیه ؟

پسر

کاش واسه منم میخوردشوهر من فقط تو مرغ خوردن زیاده روی میکنه وگرنه تا من پایه اش نباشم هیچی نمیخوره🥴

اتفاقا شوهر من غذا خور نیست تا دلت بخاد اجیل خور شیرینی خور میوه خور نمیدونم گز پاستیل لواشک همه چی میخوره

بچتون چیه ؟

نی نی من خیلی تپلی و سفیده😂🤭میگن چون انار زیاد خوردم خوشگل شده البته من اب انار زیاد خوردم و شیرینی خامه ایی که باعث شد قندم بگیرم