2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 183 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده منم به ادم اینجوری دورم دارم و عصرا دعا میکنم که امشب نیان 

هفته ای ۴ تا ۵ روز خونمونه با اینکه به شوخی هم فهموندیم که اینقدر میان بازم فایده ندارد 

تقصیر مادرتونه. نباید اجازه بده برادرتون انقدر زیاد بیاد خونتون. اصلا معنی نداره.شما زن و شوهرین نیاز دارین که با هم تنها باشین

وزن ۷۱کیلو. هدف اول( ۶۵)🔒 هدف دوم( ۶۰)🔒 هدف سوم (۵۵🔒)
عزیزم پریودی؟ خب خواهرش رو دوست داره دیگه هرچند خودم از خواهرام متنفرم

نه عزیزم منو دوست نداره تنهاست میاد اینجا خب منم زندگی دارم دلم آرامش میخاد وقتی هم میاد باید بشینن باشوهرم با صدای بلند فیلم ببین 

ضمنا فردا شوهرم میره شیفت دیگ نیست  منم تازه بعد یه هفته اومدم خونه هفته پیش  هم همین اتفاق افتاد 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
حق داری ولی دلم چرا سوخت برا داداشت🥲

عریزم تاپیک هقنه پیش کو ببین دقیقا شب ۴ شنبه ک من رسیدم خونه ام اونم اومد و من با حال نزار مجبور شدم پیتزا دوست کنم منم آدمم بخدا 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
نه عزیزم منو دوست نداره تنهاست میاد اینجا خب منم زندگی دارم دلم آرامش میخاد وقتی هم میاد باید بشینن ...

خب احساس امنیت میکنه ، همیشگی نیست که زن بگیره درست میشه ولی از خودت برونیش تا عمر داره یادش نمیره

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
نه عزیزم منو دوست نداره تنهاست میاد اینجا خب منم زندگی دارم دلم آرامش میخاد وقتی هم میاد باید بشینن ...

خب اگه دوستون نداشت که نمیومد چقدر دلم بزاش سوخت 🥲

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

کارشون درست نیست خونه ی فرد متاهل حتی خواهر یا برادر باید با مراعات رفت اونپ با شرایط شما که کم همسرتون رو میبینید شاید نیاز به خلوت دونفره داشته باشید

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد