2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 12083 بازدید | 233 پست

خب عینکه چیزی نیست بهش بگو مریض شدم و اصلا  بگو نیاز به تنهایی دارم  یعنی چیییی؟ چقدر پرروعه داداشت  طفلک شوهرتم بهش رو داده ولی انقد پررو تشریف داره تورو دیگه حساب نکرده بهش همین الان پیام بده مگه من کلفتم  ابجی شام درست کنه ؟ بگو بخر بیارخودت درست کن ابجی بخوره  ابجی کلفت پدرته؟

قرار نیست وقتی میاد جلو دستوپاش خمو راس شی ک. 

خمدش باید کاراشو بکنه، مهمون نیست. 

بابای منم چون مادرشون فوت کرده بود با عمم بود ولی اضلا زحمتی نداشت، تا همین الانه ک عمم میگه. 

شما به کارات برس استراحت کن، ولی خب اکه بازم راحت نیستی بگو مریضی نیاد فعلا. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اسی حق داره شماها براتون پیش نیومده فکر میکنید راحته ویکی هر شب چتر شه .حتی اعضای خانواده 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

کارشون درست نیست خونه ی فرد متاهل حتی خواهر یا برادر باید با مراعات رفت اونپ با شرایط شما که کم همسر ...

آدم که ده ساعت نمیتونه رابطه داشته باشه 😐😐

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
چن بار بگو خونه نیستیم شاید خودش بفهمهچن سالشه؟؟

دوسال ازم کوچکتره 

ماشین دم در میبینه  خونه مامانم نزدیک مونه بعدم دلمم نمی خاد بگم نیا

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

شوهرم جواب داد گف بیا من الان حال خودمم ندارم بخدا

خب بگو ساندویج بخره بیاره.

شام نذار

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

خوب بیاد بگو من حالم خوب نیست خودتون درست کنین طفلی چقد دوست داره بیاد اونجا البته درکت میکنم خیلی س ...

منو دوس نداره تنهاس خونمون

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور