2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 113 پست
آره خدا خواسته ولی تو این زمان من آمادگی نداشتم، نمیدونم چیکار کنم، هنوز تو شوکم

منم ناخواسته حاملم درکت میکنم ولی دیگه سعی کن کنار بیای باهاش

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم معلمم باردارم مگه میخواد به مدیرتون چی بگی تازه من که مدیرمون مرد هست همکارامم بهش گفتن منم هشت هفته ام دوسش داشته باش اون تیکه ای از وجود توعه

او قند روزهای تلخ من است 
منم معلمم باردارم مگه میخواد به مدیرتون چی بگی تازه من که مدیرمون مرد هست همکارامم بهش گفتن منم هشت ...

چون ناخواسته بوده فقط تو شوکم، وگرنه معلومه که خیلی دوسش دارم

آره ناخواسته خیلی سخته،همش فکر میکنم همه ی اینا یه خوابه،اصلا باور نمیکنم حامله شدم

دقیقا منم مثه خودت 

شرایطمم خیلی خیلی سخته بچه اول هنو یسالو نیمشه و ۳۱ هفتس حاملم😑😑ولی خب دیگه دارم کنار میام هرچند ک خیلی برام سخته درکش

چون ناخواسته بوده فقط تو شوکم، وگرنه معلومه که خیلی دوسش دارم

عزیزم منم مثل تو نمیگم ناخواسته میگم خداخواسته

منم یهویی شدم

اون هفته صدای قلبشو شنیدم حس خیلی قشنگی بود

او قند روزهای تلخ من است 
دقیقا منم مثه خودت شرایطمم خیلی خیلی سخته بچه اول هنو یسالو نیمشه و ۳۱ هفتس حاملم😑😑ولی خب دیگه دار ...

ای جااانم، خدا خودش بهت سلامتی و آرامش بده،ایشالا با آرامش زایمان می‌کنی عزیزم

ای جااانم، خدا خودش بهت سلامتی و آرامش بده،ایشالا با آرامش زایمان می‌کنی عزیزم

ممنونم فداتشم همچنین ❤️❤️

یه موقع دیوونه بازی در نیاری سقط کنی هاااان شاءالله به بهترین شکل این دوره هم میگذره عزیزم نکن با خو ...

از دیروز هی میگم برم پیش یه ماما، از اون شیافا بگیرم تموم بشه، بعداً که آمادگیشو داشتم اقدام کنم، هزار جور فکر و خیال کردم بخدا،نمیدونستم چی درسته چی غلط