2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 113 پست

سلام عزیز خیلی مبارکه.اینو بدون خدا یه نعمت یهویی گذاشته تو دلت.الان خیلیا آرزوشونه جای شما باشن.مثل من.اگه بدونی ناباروری و دیر باروری چقدر زیادشده این حرفو نمیزدی.بلکه از شوق جشن میگرفتی.برو خداروشکرکن.ناراحت چی هستی.کلاستم میری مگه قراره الان بزایی.من معلم دیدم تا آخرش آمد سر کلاس.تازه بهترین موقع باردار شدی.باور کن ناباروری زیاد شده به این فکر کن چند سال دیگه میخواستی ولی نمیشد اونوقت باید به در و دیوار بزنی تا شاید باردار شی.قرعه شانس به نامت خورده برو جشن بگیر.

اسی هم سن منی منم دومی رو ناخواسته بود شوهرم وقتی که فهمید فقط تو سرش می‌کوبید ولی دلم میومد سقط کنم ...

راس میگی؟خدا رو شکر که نگهش داشتی، خدا رو هزار مرتبه شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدابذار دنیا بیاد میفهمی چه کار خوبی کردی ناخواسته ها بطرز عجیبی خوبن خوشگل خوش قدم و زرنگ و .. ...

😅😅😅😁😁😁😁خدا بچه هاتون برات حفظ کنه عزیزم، مرسی که با حرفات دلمو آروم کردی

سلام عزیز خیلی مبارکه.اینو بدون خدا یه نعمت یهویی گذاشته تو دلت.الان خیلیا آرزوشونه جای شما باشن.مثل ...

قربونت برم، مرسی بابت حرفهای قشنگت عزیزم، فقط یکم شوکه شدم آخه اصلا انتظارشو نداشتم، من شش ساله ازدواج کردم و شش ساله سفت و سخت جلوگیری میکردم، اصلا تو این زمان انتظارشو نداشتم،واسه همین شوکه شدم و همش گریه میکنم،استرس دارم،آخه از نظر جسمی و روحی آماده نبودم

بعد از سقط دیگه باردار نمیشم؟؟تو رو خدا راهنماییم کن

نکن دختر نکن.با دست خودت آیندتو نابود نکن.هنوز ازین مطب به اون مطب نرفتی هنوز ریالی خرج باردارشدن نکردی تا بفهمی خدا نعمت بزرگی بهت داده.ذهنتو آماده کن همه چی درست میشه.اشتباه فکر نکن

من خداخواسته تو عقد باردار شدم، شاغلم بودم، مادرم ندارم که نگه داره... اوایل خیلی گریه کردم، استرس داشتم، هر چی بگی خوردم از اورژانسی و زعفرون و بلند کردن چیز سنگین... ولی تکون نخورد، محکم چسبید

اگه خدا بهم نداده بودش شاید قبل عروسی طلاق گرفته بودم چون اختلاف شدید داشتیم

الان 2 سال و نیمه، برکت زندگیمونه، شوروشوق زندگیمون، اختلافمونم خیلی کم شده... الان تو فکر دومی هستیم😁

پس به حکمت خدا ایمان داشته باش... خودش میدونه بهترین کار چیه.. 

ضمنا استرس رو مغز  و معده بچه اثر میذاره، مخصوصا ماه های اول

من بچم مشکل کولیک و رفلاکس و حساسیت به پروتئین پیدا کرد بعد تولد که گفتن به خاطر استرس مادر در بارداری هست

توکل کن به خدا و خوشحال باش

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
قربونت برم، مرسی بابت حرفهای قشنگت عزیزم، فقط یکم شوکه شدم آخه اصلا انتظارشو نداشتم، من شش ساله ازدو ...

اوه فکر کردم چندماهه عروس شدی.پاشو پاشو خودتو جمع کن ۶سال خیلیه.بسه دیگه.برو یه دکتر خوب پیدا کن برو زیر نظرش.به مدرسه هم ربطی نداره کاریه که شده خدا خواسته بنده خدا چکارس.فعلنم هیچی به کسی نگو جز اقوام درجه یک.وقتی صدای قلبشو بشنوی همه چی یادت میره

نکن دختر نکن.با دست خودت آیندتو نابود نکن.هنوز ازین مطب به اون مطب نرفتی هنوز ریالی خرج باردارشدن نک ...

نمیدونم که،الان هنوز تو شوکم، یه عالمه فکرای جور وا جور از ذهنم رد میشه،از دیروز فقط شب و روز دارم گریه میکنم،از استرس و ناراحتی قلبم درد میکنه

نه، بچه تو شکم ارومه ، ادمی زاد بخواد از پس هر کاری برمیاد ، دردسر واقعی بعد تولدشه 😃

اره واقعا درست میگی

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

اوه فکر کردم چندماهه عروس شدی.پاشو پاشو خودتو جمع کن ۶سال خیلیه.بسه دیگه.برو یه دکتر خوب پیدا کن برو ...

آره فردا حتما میرم یه دکتر خوب،خدا خودش دلمو آروم کنه کاش،هنوز به هیچکس نگفتم،فقط مامانم خبر داره

من خداخواسته تو عقد باردار شدم، شاغلم بودم، مادرم ندارم که نگه داره... اوایل خیلی گریه کردم، استرس د ...

خدا رو شکر عزیزم،خیلی خوشحال شدم برات، خدا بهترینها رو برامون میخواد صددرصد،شایذ من از حکمت خدا خبر ندارم و الان بهترین موقعست برام

آره فردا حتما میرم یه دکتر خوب،خدا خودش دلمو آروم کنه کاش،هنوز به هیچکس نگفتم،فقط مامانم خبر داره

یادت باشه هر حسی به بچت داشته باشی از الان روش تاثیر داره.فکر نکن یه تکه گوشته.پس حال خودتو زود خوب کن