2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 113 پست

منم همین مشکل دارم محبت زیادی و الکی مادرشوهرممممم 

ببین اینایی که میگن مادرشه مادرشه یا درک نکردن یا هممم ازدواج نکردن! 

خیلی موضوع مهمیِ منم بخاطرش خیلی حالم بد میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مادرشوهرت نمیره وره دل شوهر خودش مادرشوهرت زن دوشوهرس هم شوهر خودش هم پسرش دوتاشونو شوهر خودش می ...

اره.. جاری بزرگم  طلاق  گرفت  فرار کرد .. 

فک میکنن  زن و شوهرن 

چاک لباساش بااااز  عشوه میاد . میگ  زنتو  دوس نداشته باش 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چرا مادرشوهرت نمیره وره دل شوهر خودش مادرشوهرت زن دوشوهرس هم شوهر خودش هم پسرش دوتاشونو شوهر خودش می ...

اره.. جاری بزرگم  طلاق  گرفت  فرار کرد .. 

فک میکنن  زن و شوهرن 

چاک لباساش بااااز  عشوه میاد . میگ  زنتو  دوس نداشته باش 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
به شوهرت بگو میخوای جای من مامانت بیاد پیشت بخوابه انگار راحت تری

پسرای بچه ننه اول با مادرشون ازدواج کردن زنشون زن دومشونه 

اگه میتونستن باهم بچه دار هم میشدن 

مشاور خوب اینارو توضیح میده 

باید شوهر مادرشوهرشو که همون شوهر اسی هستو ببره مشاور

ببخشید چرا سایت سرعتش پایینه برای همه اینطوریه ؟؟

اره

منم همین مشکل دارم محبت زیادی و الکی مادرشوهرممممم ببین اینایی که میگن مادرشه مادرشه یا درک نکردن یا ...

دقیقاااا الکیه  پولشو  میخاد

پسرای بچه ننه اول با مادرشون ازدواج کردن زنشون زن دومشونه اگه میتونستن باهم بچه دار هم میشدن مشاور خ ...

ارههه  وقتی  شیو  میکنه  میاد خونمون   دامن کوتاه و چاک 

شوهرش تذکر  میده  ولی هیچی 

بعد همش دراز  میکشه  ب پسراش  میگ  بیاید  بغلم

من حالم بهم میخوره  و میگفم  وااای ینی چی  بعد بلند شدم رفتم   بهشون برخورد 

حالا مادر تو برات اینجوری میکرد کیف میکردی کلی هم پیش شوهرت پز میدادی که اره نگا مامانم چقد دوسم داره 

یک لحظه خودت و بزار جای اون 

میتونی بچه ات و دوس نداشته باشی ؟ 

وای پشمام 😐💔

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
اره.. جاری بزرگم طلاق گرفت فرار کرد .. فک میکنن زن و شوهرن چاک لباساش بااااز عشوه میاد . میگ ...

عزیزم😂من مجردم و نمیدونم واقعا اینقد سخته چرا برات. 

اما امیدوارم خودم درگیر نشم اکه اینقد سخته 

از اول همینجوری بودن؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
حالا مادر تو برات اینجوری میکرد کیف میکردی کلی هم پیش شوهرت پز میدادی که اره نگا مامانم چقد دوسم دار ...

خب شوهرت  بچه ننه شه  ببینم میتونی  تحمل  کنی یا ن

اره.. جاری بزرگم طلاق گرفت فرار کرد .. فک میکنن زن و شوهرن چاک لباساش بااااز عشوه میاد . میگ ...

میدونم تو ی مرکز مشاوره کار میکردم پسرای اینجوری میومدن مادر پسره قشنم‌رفتاراش با پسرش شبیه نامزد یا دوست پسرش بود 

عروس انگار زن دوم و کلفت و مسئول زاییدن 

همیشه پای مادرشوهره وسط زندگیه پسرشونو و عروسشون هست 

دلو قلوه میدن شبیه مادر پسرای عادی اصلا نیستن اکثر این پسرا خودشیفته و پرنسس مامان هستن 

تک پسرا که اصلا رابطشون با مادرشون افتضاح دوست پسر دوست دختریه 

پسر لوس و بچه ننه و پرنسس مادر و قهر قهرو اه اه یادم اومد حالم بهم خورد