2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 113 پست
خیلی بم عشق میده ولی ب مادرش نمیگ نکن نگو چرااا اخه من اونجور غرغرو نیسم ک برم رو مخش ..منطقی ب ...

مادرش گویا ب سبک اغلب مادر شوهرا از اینکه حرصت رو دراره لذت میبره، راستش مردا تو اینجور مواقع سکوت میکنن تا آتیش رو بخوابونن و مساله بدون جنگ و خونریزی تمام بشه، شما باید روی خودت کار کنی ک مادرش و حرفاش برات ارزشی نداشته باشه و تحت تاثیر قرار نگیری، حتی ی بچه کوچیکم وقتی میفهمه با انجام ی کار خاص میتونه حرص بقیه رو دربیاره ، مرتبا این رفتارش رو تکرار میکنه تا با جلب توجه حسابی احساس موثر بودن کنه، کاری ک مادر شوهرت میکنه فقط ی بازی روانیه و تو بخاطر سادگیت هی تو این بازی گرفتار میشی و انرژی از دست میدی و اونو ب خودش امیدوارتر میکنی، کل کاری ک باید کنی احیای اقتدار و عزت نفسته و پشیزی ب رفتارهای عامدانه اش ک دقیقا قصد آزار تو رو داره بهایی ندی، بعد از ی مدت ک ببینه با این کاراش نمیتونه روت اثر بذاره خودش ضایع میشه و عقب نشینی میکنه،با زیرکری و بردباری و متانت و حفظ آرامشت باید بااینجور آدما رفتار کنی و ادبشون کنی.

شما خودت مشخصه مسکلات داری بقیه رو هم به بیراهه میبری مگه میشه مادر شوهر نیاد خونه سر بزنه؟!!!! ینی ...

دقیقا کجا نوشتم نیاد

چرا دروغ میگی

حتی نوشتم بیاد عیادت سربزنه ولی اینکه مرد گنده رو با کلی ریش و سیبیل بغل کنه یا شب بمونه درست نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم مادرشوهرت مریضه اینکارا عادی نیست 

تعجب میکنم بعضی از دوستان تایید میکنن رفتار مادر رو وای این چیزا رو میخونم نگران آینده خودمون میشم چی داره به سرمون میاد قطعا مادرشوعرت با این رفتارش به همسرت هم آسیب زده با شوهرت اتمام حجت کن برین پیش مشاور

دوسش نداره با دعاااا و جادو زندگیمو بهم ریخته بارها خاسم برم شوهرم گریه کرد بمون گف بچه میخام ...

تا زمانی ک این مساله حل نشده و ب آرامش روحی نرسیدی و با همسرت ب توافق نرسیدین بچه نیار، ب هیچ عنوان ، بچه بیاری فقط ب مشکلاتت اضافه میکنی.

اول رابطه خودت و همسرت باید اوکی باشه بعد ی فرد سوم بهتون اضافه بشه، ن اینکه شما هنوز بین خودتونم مشکل داشته باشین و یکی دیگ هم اضافه کنین و قاطی مشکلاتتون بشه، اون بچه طفل معصوم ک روح لطیفی داره و با کوچکترین تنش ها آسیب میبینه.

اسیب بدی زد بم . الان بخام یچی بخرم میگ مادرم بدونه

تو هم محکم و بااقتدار بگو این حریم منه و نمیخوام جز خودم هیچ احدی واردش بشه، ضمنا اگر گوش نکرد لازم نیس دیگ حتی ب خودشم بگی میخوای فلان چیزو بخری ، ی راست میری میخری میای، کسی ک خودش بچه ننه است رو ک تو نباید افسارتو بدی دستش، درواقع اگر اینکارو کنی افسار تو هم میفته دست مامانش! افسار بودن اینجا فقط ی اصطلاحه، سوتفاهم نشه گلم🌹🙏🏻

من مادرشو حرص میدم . دوبار محبت کنم ب شوهرم نوکرم میشه . ولی چقدر باید بجنگم با مادرش

پس شوهرتو رام خودت کن ، مخصووووووصا تو خلوت زناشوییتون، وقتی اونجا عمیقا رضایت داشته باشه خود بخود از مادرش سرد میشه😉

خوشبختانه  توی حریم زناشوییت دیگ اون زن شریک نیس، پس قدرت رو از همینجا ب دست بگیر😉