2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 113 پست
برو بیرون بگو حوصلم سررفته

میرم تو حیاط   یا الکی  سرمو گرم میکنماخه  ۷ ۶  ساعت میمونن😢

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی باهمن زیاد توچش شوهرت نباش بزن بیرون یا سرتو گرم کن اعصابت بهم می ریزه

خیلللللی همش  گریهههه . حسودیم میشه خو حق ندارم خدایی؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من داداشم زنشو هر بار میاد به ما سر میزنه با خودش میاره و من اصلا خوشم نمیاد وقتی داره میره مادرشو ب ...

نمیخام  زندگیم ون دس  اون باشه

قرص بش میدم  میگ نده 

من میگم چی بخوره چی  نخوره

یک ماه پیش شوهرم یهو حالش بد شد بدون اینکه بدونن بردمش دکتر 

مادرشوهرم اتفاقی فهمید اومد خونمون 

یهو برداشت گفت بپوش لباساتو ببرمت پیش خودم

شوهرم گفت نه

منم چیزی نگفتم

چندبار تکرار کرد تا اخر رو به همسرم گفتم اره راست میگه اینجا بدمیگذره بهت پا شدم از پیشش رفتم

مادرشوهرم پشت سرم اومد ک نمیتونم اینجا بمونم بیاد پیشم من راحتترم

من اصلا نگاش نکردم ک بخوام جواب بدم

محبت داره ها ولی اگه بخوای مظلوم باشی ازت سواستفاده میکنه باید حد و مرز بذاری براش

شما خودتو سنگین نگه دار هر وقت حس کردی بچه ننه شده اونوقت به شوهرت بگو یبار بگو اونم جدی

هزار بار گفم. ولی  میاد  دعاشو   تمدید میکنه و میره

چرا مادرشوهرت نمیره وره دل شوهر خودش 

مادرشوهرت زن دوشوهرس 

هم شوهر خودش هم پسرش دوتاشونو شوهر خودش میدونه 

الان یسری زنایی که پسر دارن میان میگن مگه چیه مادر و پسرن دل و قلوه‌میدن 

یک ماه پیش شوهرم یهو حالش بد شد بدون اینکه بدونن بردمش دکتر مادرشوهرم اتفاقی فهمید اومد خونمون یهو ب ...

اره مال منم همیشنهههههه . خیلی بده خیلی 

ظالمه

منو کوچیک  میکنه

در حالی که همه  بم گفتن  برووو طلاق 

نمیتونم عاشقشم

یک ماه پیش شوهرم یهو حالش بد شد بدون اینکه بدونن بردمش دکتر مادرشوهرم اتفاقی فهمید اومد خونمون یهو ب ...

اره مال منم همیشنهههههه . خیلی بده خیلی 

ظالمه

منو کوچیک  میکنه

در حالی که همه  بم گفتن  برووو طلاق 

نمیتونم عاشقشم