2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

1847 بازدید | 113 پست

خیلی  خستممممممم

امروز  سرماخورده  پسرش . یکمی تب داشت 

خواستیم بریم  درمانگاه 

اومد  دنبالش  بردش و رفت 

اصلا ب منم نگفتم میای  نمیای 

الانم از ظهر اینجاست  تااخررررشب میمونه

من کجای  زندگی  شوهرمم

شوهرمم بچه ننس  انگار 

خیلی گریه کردم

نگید مهر مادریه و...  قطعا هست  ولی زیاده رویه

کل زندگیمو   بخاطر  وابستگی   پاشیدن 

الانم لم دادن  بغل هم 

دلم گرفته 

شوهرمم خوبه انقدر حاد نیست .

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

اخ قلبم خداااا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

پس واسه چی زن گرفته براش ...

اه چقدر لوس و چندش

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس واسه چی زن گرفته براش ...اه چقدر لوس و چندش

نمیخاس  بگیره.. شوهرم  عاشقم شده

پس واسه چی زن گرفته براش ...اه چقدر لوس و چندش

نمیخاس  بگیره.. شوهرم  عاشقم شده

نمیخاس بگیره.. شوهرم عاشقم شده

نمیتونی حرفهاتو به شوهرت بگی ؟

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

بنظرم برات مهم نباشه حسادت نکن اون مادرشه تو این عشقتو از مادرش داری اگه موافقت نمیکرد زندگیت اروم نبود و شاید اصلا زندگی نبود. شوهرت زندگیشو مدیون مادرشع و باید تو شرایط سخت کمکش کنه هرکس جای خود دارد 

اون مادرشه شما هم زنش تازه باید خوشحالم باشی چون مردی که به فکر مادرش نباشه یه روزی توروهم فراموش میکنه به چشم دیدم که میگم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
توام بزن بیرون بکو شماکه هستین مواظبین میرفتی بازار خرید یا خونه مادرت بعدم به شوهرت کم محلی کن بگو ...

بی محلی میکنم  ولی  انگار از همه محبت میخواد .. انگار منو  کمتر  میبینه. من  چن ستله دارم بهش میگم بس کن . ولی یککککم بهتر شده . ولم گرفته  جای رو ندارم  خانوادم دورن  همش  توخونم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

بنظرم برات مهم نباشه حسادت نکن اون مادرشه تو این عشقتو از مادرش داری اگه موافقت نمیکرد زندگیت اروم ن ...

کاش مادرشو  دوس نمی داشت . چقد  جادو  و دعا ازش  دیدم 

چقد  کم اوردم و هیچ نگفم 

نمیتونی حرفهاتو به شوهرت بگی ؟

میگم همیشه . گله میکنم ولی  انگار  اون شاهزادس  براش