2777
2789
عنوان

راه حل سرزده اومدن مادرشوهر (خانمهای با سیاست کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 67 پست
اگر خوابش عمیق باشه بیدار نمیشهبعضی بچه ها اصلا با اینجور صداها می خوابنشما یه امتحانی کن (البته برا ...

بلید وقتی مهمون نداشتم امتحان کنم که استرس نگیرم 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر خوابش عمیق باشه بیدار نمیشهبعضی بچه ها اصلا با اینجور صداها می خوابنشما یه امتحانی کن (البته برا ...

بلید وقتی مهمون نداشتم امتحان کنم که استرس نگیرم 

خودت چرا به ابرو آتیش میزنیمادر شوهر پدر شوهرم سر زده اومدن خونه نا‌مرتب اصلا برام مهم نبود پدر شوهر ...

اسی من به نظرم این بنده خدا خیلی حرف خوبی زد....

جاریهات هم اگر اهل حرف مفت زدن باشن از یه حای دیگه یه حرفی علم میکنن و حرف مفتشونو میزنن... بعدشم به اونها ربطی نداره فاصله سنی بچه های شما... تو میخای بزرگ کنی دلت خواسته فاصله شون کم باشه.... نه ناراحت شو نه بی احترامی کن.... نه خودت و شوهرت رو بخاطر یک جارو عذاب بده...‌‌ 

نکن عزیز دل حرفای اینارو گوش نده اگر سنش خیلی بالاست پس توقع نداشته باش از احترام کم نزار از هر دستی ...

از هر دست بدی واقعا از اون دست میگیری   

من خانواده شوهرم وقتی سرما می‌خوردن کمپوت و موز می‌خریدم موقع زایمان من ساندیس هم نیاوردن منم بعد زایمان هر چی شد دست خالی رفتم بعد ک مامانش پرسید گفتم شما رسم ندارین الان خیلی برای پسرم خریده آورده اما من هنوز دست خالی میرم

البته خسیس نیستم مسافرت ببریم شون براشون غذا می‌خریم یا کیک تولد اما موفع مریضی کلا دست خالی 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
وقتی مهمونی ک همه هستن میشینه میگه چرا سلیقه نداری لباس بچه ات مدام عوض کنی(در حالی ک من هر سری یک ل ...

یعنی حریمها بینتون از بین رفته یکی بالاخره قدم اولو در این شکستن حریمها برداشته اصلا نباید آدم بزاره مار به اینجا برسه که شما اینطور صریح بگی به شما ربطی نداره ایشونم بگه سلیقه نداری البته من نمیدونم ایشونم به همین صراحت گفته یا مودبانه و برداشت شما اینطور بوده در ه صورت بی احترامی جز رنجش و دلخوری نتیجه ای در برنداره و بی احترامی رو عزیز دل همه بلدن خوبن بلدن رفتار مودبانه هست که همه نه یلد دارن نه لزومی براش میبینن جر ادمهایی که درک و فهم بالایی رسیدن و میدونن احترام به دیگران احترام به خودشونه و این به معنای سکوت و توسری خوری نیست و اگرم کسی حرفی زد مودبانه جوابشو جوری میدن که خودش شرمنده بشه

آخه دومی رو به خواست خودم باردار شدم بعد دوتا از جاریام گفتن زود نبود الان بچت هنوز کوچیکه؟؟ من اون ...

عزیزم با صدای جاروبرقی نوزاد بلند نمیشه اتفاقا احساس ارامش میکنه چون احساس میکنه صداهای رحمه مادره 

خیلی ها حتی وقتی میخان بچه رو بخابونن از صدای ضبط شده جاروبرقی کمک میگیرن

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
اسی من به نظرم این بنده خدا خیلی حرف خوبی زد....جاریهات هم اگر اهل حرف مفت زدن باشن از یه حای دیگه ی ...

ممنونم ک متوجه منظورم شدین

چه یک بچه چه دو تا

آدم بچه دار نمیتونه همیشه خونه رو برق بندازه

من خانواده شوهرم اصلا خوب نیستن جز پدر شوهرم 

ولی اگه خانواده همسر اسی خوبه سخت گیری نکنه بهتر هست

یعنی حریمها بینتون از بین رفته یکی بالاخره قدم اولو در این شکستن حریمها برداشته اصلا نباید آدم بزاره ...

بی حرمتی اونها شروع کردن

وقتی اومدن خونه من و من چای آوردم چون اونها موقع دم کردن چای داشتن حرف میزدن فکر کردن چای مونده هست و چای نخوردن و ابرو من بردن بعد من قوری نشون دادم گفتم به این کوچکی هست یک بار چای بدم خودم و همسرم نمی‌خوریم دیگه فهمیدن چی گفتن وقتی ابرو من کلا بردن

وقتی خودشون تیشرت می‌پوشن و سینه باسن بیرون چون چاق هستن بعد میگن تو چرا لباست کوتاه هست حالا آستین بلند می‌پوشم کلا و لاغرم

وقتی تازه زایمان کردم زنگ میزنن به شوهرم بیا بریم پارک زنت هم بیار کسی ک دو‌روز زایمان کرده اگر زنت نمیاد بچه ات و شیشه شیرش بیار حرمت ها رفت

وقتی رک میگه تو سلیقه نداری ک لباس بچه ات مورد سلیقه ما نیست حرمت ها رفت و....

ببین من دیگه به همسرم میگم خواهر های جن...ده ات بگو خفه شن رک میگم به شما چه مربوط خیلی بلدی زندگی خودت درست کن و...

خودشون باعث شدن همسرم می‌دونه من تا دو سال اول حتی بلد نبودم یک خفه شو بگم و فقط اشک ریختم

یعنی حریمها بینتون از بین رفته یکی بالاخره قدم اولو در این شکستن حریمها برداشته اصلا نباید آدم بزاره ...

بخون و بگو حق دارم فحش بدم بی حرمتی کنم

بس ک داغونن خدا همیشه بدبخت نگه شون دار

بی حرمتی اونها شروع کردنوقتی اومدن خونه من و من چای آوردم چون اونها موقع دم کردن چای داشتن حرف میزدن ...

من همین دیشب مهمون داشتم چای دم کردم چایی گفتن بوی خاصی میده خودم متوجه شدم چایی مشکل داره عذر خواهی کردم دوباره چایی دم کردم واقعا چایی مشکل داشت خودم مزه مردم حالا به هر دلیلی خوب نشده بود اینکه عزیز دل ناراحت شدن نداره خوب وقتی چای مشکل داره آدم نباید ناراحت بشه وقتی دارن میگن دوباره دم کردم اینبار طعمش مطبوع بود همه خوردن واقعا خوب اون چای خودم مشکل داشت علتش نفهمیدم اینجور م‌اقع نباید ناراحت شد اگر واقعا حق با اوناست و اگرم چند دفعه اول با بی احترامی حرف زدن شما جواب میدادی اما محترمانه کم کم اون رفتارهایشان از بین میرفت این جبهه گیریها وقتی طرف میبینن با احترام و ادب داره جواب میده کم‌کم گاردشون از یین میره معمولا مگر اینکه واقعا از اون طرف خوششون نیاد

مگه خونه ت چند متره ک ی جارو کردن خیس ع ق شدی

اخه من خم میشم جارو دستی بزنم پسر بزرگم که سه سالشه هم میاد پشتم سوار میشه در حال کشتی گرفتن با اون جارو هم میزنم دیگه ببین چی میشه🤣🤣

من همین دیشب مهمون داشتم چای دم کردم چایی گفتن بوی خاصی میده خودم متوجه شدم چایی مشکل داره عذر خواهی ...

ببین اگه همون موقع میگفتن بله مجدد دم میکرد نه اینکه خواهر شوهر ها نخورن و بقیه بخورن 

چای خواهر شوهرم خود همسرم خالی خورد گفت ایرادش چیه خندید گفت هیچی 

بعد تو کل فامیل پر کرد یلدا چای مونده داد بعد ک دعوتش کردم قوری دادم دستش بهش توضیح دادم رنگش پرید گفت ببخشید من هیچ وقت حلالش نمیکنم حتی گفتم اگه جلو همه میگفتی چای مونده هست بهت توضیح میدادم یا مجدد چای دم میکردم بهتر بود

من سر پل صراط جلو این خواهم گرفت شک نکن

بخون و بگو حق دارم فحش بدم بی حرمتی کنمبس ک داغونن خدا همیشه بدبخت نگه شون دار

من عزیز دل هیچ وقت سعی میکنم احدی رو قضاوت نکنم منم دیدم رفتارهایی از بعضی خانواده شوهر واقعا داغون بوده یا از عروسهایی که واقعا رفتارشون افتضاح بوده از هردو طرف دیدم مشکل این رفتارها نا آگاهی هست البته آدم اگر از کسی هم خوشش نیاد سخته رفتار درست  با اون فرد شخصا سعی میکنم اصلا باهاشون مواجه نشم اما اگرم برخوردی باهاشون. داشته باشم سعی میکنم حتی الامکان همکلام نشم یا درحدضرورت صحبت کنم چون بالاخره یه ناراحتی آین وسط ممکنه پیش بیاد

بخون و بگو حق دارم فحش بدم بی حرمتی کنمبس ک داغونن خدا همیشه بدبخت نگه شون دار

من عزیز دل هیچ وقت سعی میکنم احدی رو قضاوت نکنم منم دیدم رفتارهایی از بعضی خانواده شوهر واقعا داغون بوده یا از عروسهایی که واقعا رفتارشون افتضاح بوده از هردو طرف دیدم مشکل این رفتارها نا آگاهی هست البته آدم اگر از کسی هم خوشش نیاد سخته رفتار درست  با اون فرد شخصا سعی میکنم اصلا باهاشون مواجه نشم اما اگرم برخوردی باهاشون. داشته باشم سعی میکنم حتی الامکان همکلام نشم یا درحدضرورت صحبت کنم چون بالاخره یه ناراحتی آین وسط ممکنه پیش بیاد