2777
2789
عنوان

راه حل سرزده اومدن مادرشوهر (خانمهای با سیاست کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 66 پست
من عزیز دل هیچ وقت سعی میکنم احدی رو قضاوت نکنم منم دیدم رفتارهایی از بعضی خانواده شوهر واقعا داغون ...

منم کلا حذف نمی‌زنم دیگه

جوری ک گاهی همسرم پیام میده بشین پیشش شون یا حرف بزن

اصلا برام مهم نیستن

فقط میگم بهت اون دنیا اگه خود پیامبر هم بیاد بگه حلالشون کن من حلال نمیکنم تا نبینم عذاب کشیدنشون تو جهنم

بدترین گناه چیه تهمت ک زدن

غیبت ک کردن

دو به هم زنی بین زن و شوهر ک کردن

بردن ابرو ک ریختن

پس شک نکن من حلال نمیکنم و باید تاوان پس بدن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اخه من خم میشم جارو دستی بزنم پسر بزرگم که سه سالشه هم میاد پشتم سوار میشه در حال کشتی گرفتن با اون ...

اسی ببخشید توکه میگی دوتا بچه دارم هر دو تا هم پسر واسه

چی تو امضات نوشتی دنیام دخترام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کلا حذف نمی‌زنم دیگهجوری ک گاهی همسرم پیام میده بشین پیشش شون یا حرف بزناصلا برام مهم نیستنفقط م ...

خود ماهم مبرا از اشتباه نیستیم حتی شخص خودم که همیشه سعی میکنم رفتار نادرستی نداشته باشم جاهایی از دستم دررفته ممکنه حرفی زده باشم یا کاری کرده باشم که باعث ناراحتی شده باشه همه ماها خودم ن در جایی نیاز به حلالیت بقیه داریم امیدوارم خداوند هم قلب مارو نرم کنه برای حلال کردن بقیه که قلبمون  حاضر به بخششون نیست و هم قلب بقیه رو که نیاز داریم به حلالیتشون به روی ما نرم کنه و مارو ببخشن

خود ماهم مبرا از اشتباه نیستیم حتی شخص خودم که همیشه سعی میکنم رفتار نادرستی نداشته باشم جاهایی از د ...

ببین در مورد این آدم ها بدی نکردی زندگی تو میندازن تو دعوا و طلاق وای به اینکه بدی کنی.

بهشون گفتم من بدی نکردم اگر کردم شما هم من حلال نکنین

شاید کسی من بکشه بگم خدایا ببخشش قاتل من 

اما اینها رو اصلا نمیتونم ببخشم

بله منم بدی زیاد کردم اما در حق این ها نه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اسی ببخشید توکه میگی دوتا بچه دارم هر دو تا هم پسر واسهچی تو امضات نوشتی دنیام دخترام

باید پاکش کنم . یه زمان نوشتم که آشنایی کسی دید شناسایی نشم خخخخخ

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

خانمها مادرشوهرم اومد و رفت منم اصلا چیزی نگفتم بهش. اما پیشنهاد یکی از خانمها خوب بود که گفت بگو شوهرت چند شب یه بار جارو بزنه حتما و اینکه یه بارم باید وقتی مهمون نداشتم وقتی پسرم خوابه جارو روشن کنم اگه بیدار نشد دیگه منت شوهرمو نکشم. خودم بزنم جارومو. مرسی که بهم همفکری دادید. 

خونه به هم ریخته هم بی احترامی هست هم شخصیت خود آدمو زیر سوال میبره یعنی بدیهی ترین رفتارهای اجتماعی ...

دقیقا. من مامان خودمم که میاد تا سرامیکامم دستمال میکشم . دوست ندارم بگن دوتا بچه داره به کاراش نمیرسه آخه تقریبا همه میگفتن زوده برا دومی اما من دوست داشتم بچه هام باهم رفیق باشن دنیاشون یکی باشه واسه همین زود اوردم . الانم از هیچکس کمک نمیگیرم