2777
2789

سلام خانوما وقت ندارم تند تند برم سر اصل موضوع. من دوتا بچه دارم یه پسر شیطون سه ساله و یه نوزاد دو ماهه. بعد گاهی مادرشوهرم میاد سر میزنه . هر دفعه هم یه ساعت مونده بیاد زنگ میزنه . صدبار به شوهرم گفتم بهش بگو شب قبل زنگ بزنه که خونه رو قبلش باهم تمیز کنیم مخصوصا جارو. چون جارو با شوهرمه همیشه هم انقدر دیر به دیر میزنه تا ننش میخواد بیاد باز من مجبور میشم با حارو دستی خودم بزنم هر دفعه. اما بقیه خونه که با منه همیشه تمیزه. اما مشکلم این جاروئه که با نوزاد نمیتونم بزنم. و خرید میوه و اینا که اگه تو خونه نباشه من نمیتونم با این دوتا برم بخرم. شوهرم نمیدونم گفته به مامانش یا نه که شب قبل خبر بده . الانم مادرش باز داره میاد اینجا همین الان خبر داد باز دارم با جارو دستی جارو میزنم کمرم شکست خیس عرق. الان میخوام خودم بهش بگم شب قبل خبر بده خانمهای با سیاست بگید چجوری حرف بندازم و چه جمله ای بگم که هم محترمانه باشه هم این بفهمه که بیاد تند تندم بیاد قدمش رو چشم اما شب قبل خبر بده که پسرش کاراشو کنه نه من با دوتا بچه 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات بودم جای پذیرایی میرفتم جارو برقی و طی میاوردم تمیز کاری خونه

بعد هم لباس شستن و....

موقع خداحافظی میگفتم دفعه بعد روز قبل بگو این مشکلات پیش نیاد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

چرا خودتو  اذیت میکنی   میوه بود  پذیزایی کن نبود   یه چاییی بزار   فقط  اصلا  خودتو  اذیت نکن  ادم  بجه کوجیک که   همه کارا رو  نمیکنه   من  میتونستم  جارو میزدم   نمیتونستم  هم  فدا سرم  مگه  زن  چقدر توان داره

اگر شوهرت بگه که بهتره شاید شوهرت نگفته به خودش بگو با لبخند و با لحنی شوخ مامان جان یا هرچیزی که صداش میکنید بگید...مادرجان اگر میشه هر وقت میخواین تشریف بیارید قبلش بهمون خبر بدین مهمان عزیزه نمیخوایم شرمنده شما باشیم هرکسی دلش میخواد بهترین پذیرایی رو از مهمونش انجام بده یه وقت میوه نیست یا ممکنه بچه ها وضعیتشان جوری باشه که نیاز باشه قبلش کاراشونو انجام بدیم بتونیم در خدمت شما باشیم درگیر بچه ها نباشیم وقتی شرایط اونجور که آدم دلش میخواد فراهم نیست فقط باعث شرمندگی ما میشه که اونجور که باید نتونستیم اسباب راحتی و میزبانی شمارو فراهم کنیم ممنون میشیم لطف کنید قبلش مثلا روز قبلش یه تماس بگیرید بزرگواری میکنید

خودت چرا به ابرو آتیش میزنیمادر شوهر پدر شوهرم سر زده اومدن خونه نا‌مرتب اصلا برام مهم نبود پدر شوهر ...

آخه دومی رو به خواست خودم باردار شدم بعد دوتا از جاریام گفتن زود نبود الان بچت هنوز کوچیکه؟؟ من اون موقع محترمانه جوابشونو دادم اما الان دلم نمیخواد بیاد ببینه خونه کثیفه بره پشتم بگه خونش کثیفه بعد اونا بگن ما گفتیم زوده برا دومی حالا به کاراش نمیرسه. چون من به کارام خیلیم خوب میرسم ظرفا و گردگیری و تمیزکاری خونه و سرویس ک با خودمه همیشه مرتبه اما حارو چون صدا داره نمیتونم بچم خوابه بزنم وقتیم بیداره زمین نمیمونه . بخاطر یه جارو که اونم از اول ازدواج شوهرم گفت تو نزن جارو با من نمیخوام پشتم حرف مفت بزنن 

من جات بودم جای پذیرایی میرفتم جارو برقی و طی میاوردم تمیز کاری خونهبعد هم لباس شستن و....موقع خداحا ...

اره اینم  کار خوبیه    بگو  وای  چه خوب  اومدی  بچه رو بده بغلش  اون یکیو رو هم بنداز  سرش    جارو  بیار    برا خودت راحت به تمیز  کاری  برس     من  این کارو با مادرشوهدم کردم  دیگه نیومد   دخترم  دنیا اومد هی  پا میشد میمومد  من  با بچه باید  غذا  میذاشتم   یه بار  که اومد   تا خود شب  بچه رو دادم  نگه داره    خونه تمیز کردم  حموم  کردم   بعدشم اومدم  دراز کشیدم       گفتم  امشب  نون  پنیر   بخوریم   دیگه  حال ندارم   پاشد رفت   هم به کارم  رسیدم   هم  اون  ادب شد  دیگه  وقت بی وقت  نیومد

خودت چرا به ابرو آتیش میزنیمادر شوهر پدر شوهرم سر زده اومدن خونه نا‌مرتب اصلا برام مهم نبود پدر شوهر ...

آخه دومی رو به خواست خودم باردار شدم بعد دوتا از جاریام گفتن زود نبود الان بچت هنوز کوچیکه؟؟ من اون موقع محترمانه جوابشونو دادم اما الان دلم نمیخواد بیاد ببینه خونه کثیفه بره پشتم بگه خونش کثیفه بعد اونا بگن ما گفتیم زوده برا دومی حالا به کاراش نمیرسه. چون من به کارام خیلیم خوب میرسم ظرفا و گردگیری و تمیزکاری خونه و سرویس ک با خودمه همیشه مرتبه اما حارو چون صدا داره نمیتونم بچم خوابه بزنم وقتیم بیداره زمین نمیمونه . بخاطر یه جارو که اونم از اول ازدواج شوهرم گفت تو نزن جارو با من نمیخوام پشتم حرف مفت بزنن 

حالا همه کارا رو انجام میدی یه جارو برقی هم بکش جارو دستی اخه؟؟؟

مادرا زود خبر نمیدن که مبادا به زحمت تدارک دیدن بیفتید

اونا شما رو از خودشون می دونن

تازه خونه هم اگه تمیز نباشه می فهمه که با دوتا بچه کوچیک طبیعیه که خونه برق نزنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یک ساعت قبل خبر میده که خیلی خوبه

برای من میاد پشت در خونه ،اصلا اعتقادی به خبر دادن و زنگ زدن نداره🤦‍♀️

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

یه عده حرفایی زدن که این رفتارها بی احترامی و بی حذمتی هستن و اینو باب کردن و رواج دادن تو نی نی سایت عده ای این بی احترامیهارو شما کاری که کفتم انجام بدم و اون حرفارو ندیده بگیر با احترام رفتار کن و هیچوقت نزار اون حریم احترام از بین بره

مهم نیست خودتونو خسته نکنید قرار نیس همیشه همه چی گل و بلبل باشه ، اومد داخل تمیز نبود بگو ببخشید که خونه نامرتبه ، بچه نذاشت مرتب کنم ،اصلا اگر میوه داری هم نیار بگو اگر از شب قبل خبر میدادید من قطعا میتونستم بهتر پذیرایی کنمو شرمنده نشم مادر جون ... انجام دادن و خبر دادن دوباره که بهتر ، ندادن شما هم خودتو به زحمت ننداز