2777
2789
عنوان

راه حل سرزده اومدن مادرشوهر (خانمهای با سیاست کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 67 پست
خوب بیان یعنی چی اگر دختر و پسر هرروز برن خونه پدرمادراشون شکایتی ندارید اونا بیان شاکی میشین عجبا

ذقیقا

بعضیا یه حرفایی میزنن ادم میمونه با چه منطقی این حرفو زدن 

انگار پدر و مادر پسر دشمنن 

پسرشون خوبه ولی خودشون نه!!!!

حرف بزنن مگه مهم هستنواقعا اونها باید برای بچه دار شدن شما و همسرت زمان تعیین کنندوست داشتی تفاوت سن ...

اگر با این صراحت کفته باشید ته بی سیاستی و بی احترامی هست آدم میتونه حرفشو بزنه در کمال احترام و ادب بدون اینکه دیگران به خودشون اجازه دخالت بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حرفا چیه فکر کن مادر خودتون میاد خونتون اونم یه مادر بخاطر یه جارو زدن دلش رو نشکن احترامشان رو داشته باش اومد ازش کمک بگیر بچه نگهداره به کارت برس  مادرشوهر من الان خونه ای ماس ما اصلا از این حرفا نداریم باهم منم دخترم دوسالشه خودشم شیطونه دلیل نمیشه بی احترامی کنم 

به جای جارودستی بردار سریع جاروبرقی بکش

حالا درسته شوهرتون مسئولیت حاروبرقی رو برداشته ولی گاهی هم شما بزنی اتفاقی نمیفته

میوه هم تو خونه نبود مشکلی نیست اونا خودشون می دونن خرید مایحتاج خونه وظبفه پسرشونه

همینقدر که یه ساعت زودتر خبر میده هم باز خوبه بعضیا بی خبر میرن پشت در زنگ میزنن بعدم میگن خونه پسرمونه اومدیم نوه مونو ببینیم.!!!

ولی به نظرم اصلا کار درستی نیست

خونه آدم بچه دار رو حداقل از یکی دو روز قبل باید خبر داد 

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اره اینم کار خوبیه بگو وای چه خوب اومدی بچه رو بده بغلش اون یکیو رو هم بنداز سرش جارو ...

ایول چه ترفندی خخخخخخ البته سری پیش من یه همچین کاری کردم اخه گفت میام نیم ساعت میشینم میرم اما دیر اومد و خودشم گفت شام می مونم منم بچه ها رو انداختم سرش رفتم اشپزخووه شام گذاشتن و اینا خخخخخ اما خب اخه هیلی پیره ادم بدی هم نیست دلم نمیاد اذیتش کنم فقط میگم زودتر خبر بده همین

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

اره اینم کار خوبیه بگو وای چه خوب اومدی بچه رو بده بغلش اون یکیو رو هم بنداز سرش جارو ...

ایول چه ترفندی خخخخخخ البته سری پیش من یه همچین کاری کردم اخه گفت میام نیم ساعت میشینم میرم اما دیر اومد و خودشم گفت شام می مونم منم بچه ها رو انداختم سرش رفتم اشپزخووه شام گذاشتن و اینا خخخخخ اما خب اخه هیلی پیره ادم بدی هم نیست دلم نمیاد اذیتش کنم فقط میگم زودتر خبر بده همین

ایول چه ترفندی خخخخخخ البته سری پیش من یه همچین کاری کردم اخه گفت میام نیم ساعت میشینم میرم اما دیر اومد و خودشم گفت شام می مونم منم بچه ها رو انداختم سرش رفتم اشپزخونه شام گذاشتن و اینا خخخخخ اما خب اخه خیلی پیره ادم بدی هم نیست دلم نمیاد اذیتش کنم فقط میگم زودتر خبر بده همین

به جای جارودستی بردار سریع جاروبرقی بکشحالا درسته شوهرتون مسئولیت حاروبرقی رو برداشته ولی گاهی هم شم ...

پسر کوچیکم خوابه اخه جارو برقی نمیشه . مجبورم دستی بزنم . 

ذقیقابعضیا یه حرفایی میزنن ادم میمونه با چه منطقی این حرفو زدن انگار پدر و مادر پسر دشمنن پسرشون خوب ...

نیاز به یک ریستارت فرهنگی داریم دختر پیرا وقتی کسی رو میخوان‌اون فرد و حقمسلم خودشون میدونن فقط بخاطر احساسشون یا ازدواجشون اما پدرمادری که عمرشو گذاشته و جونشو مثل یک مزاحم میدونن حقی براشون قائل نیستن این یعنی نابودی فرهنگ نابودی روابط و انتهای نا آگاهی و عدم پختگی و بلوغ افراد

به جای جارودستی بردار سریع جاروبرقی بکشحالا درسته شوهرتون مسئولیت حاروبرقی رو برداشته ولی گاهی هم شم ...

ایول چه ترفندی خخخخخخ البته سری پیش من یه همچین کاری کردم اخه گفت میام نیم ساعت میشینم میرم اما دیر ...

نکن عزیز دل حرفای اینارو گوش نده اگر سنش خیلی بالاست پس توقع نداشته باش از احترام کم نزار از هر دستی بدید از همون دستم میگیرید 

این حرفا چیه فکر کن مادر خودتون میاد خونتون اونم یه مادر بخاطر یه جارو زدن دلش رو نشکن احترامشان رو ...

من خواستم بی احترامی کنم الان؟؟؟ چون نمیخوام بی احترامی بشه اینجا پرسیدم که چی بگم محترمانه باشه؟؟؟ اتفاقا مادرشوهرم منو مثل دخترش میدونه دخترم نداره همه حرفاشو به من میزنه چون از بین همه عروساش من بیشتر احترامشو دارم. 

اگر با این صراحت کفته باشید ته بی سیاستی و بی احترامی هست آدم میتونه حرفشو بزنه در کمال احترام و ادب ...

وقتی مهمونی ک همه هستن میشینه میگه چرا سلیقه نداری لباس بچه ات مدام عوض کنی(در حالی ک من هر سری یک لباس تنش میکنم و خوشتیپ می‌چرخه پسرم)مامان بابام اونقدر خریدن ک هنوز نصفش نو و استفاده نشده هست ...و بعد میگه تو بچه دوم نیار چی بگم

من میزبان بودم بهش فحش ندادم وگرنه میگفتم گوه خوریش به تو نیومده

واقعا به خواهر شوهر چه مربوط دخالت کنه

فقط گفتم دلم بخواد بچه میارم بعد هم گفتم شما اگه سلیقه داری برای پسرت لباس بخر ک زمستون یک کاپشن نداره همه هی میگن کاپشنش کو

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

اگر خوابش عمیق باشه بیدار نمیشه

بعضی بچه ها اصلا با اینجور صداها می خوابن

شما یه امتحانی کن (البته برای موارد ضروری این مدلی)بچه که خوابه جارو رو روشن کن تو هال

بعد همونجور که روشنه سریع برو بالای سر پسرت اگر نیمه بیدار شد بخوابون یه کم کنارش باش بعدا برو تا بچه به خوابیدن تو اون صدا عادت کنه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نکن عزیز دل حرفای اینارو گوش نده اگر سنش خیلی بالاست پس توقع نداشته باش از احترام کم نزار از هر دستی ...

نه این کارو نمیکنم من. دلم نمیاد .