2777
2789
عنوان

خودکشی تنها راه یه ک مونده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 129 پست
کسی جای تو نیست بخواد قضاوتت کنه کاری هم به درست و غلط عملکردت تو گذشته ندارم اما تا قیام قیامت تو م ...

خب تو بگو من چیکار کنم من دیگه نمیدونم چی غلطه چی درست🥲

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
به نظرمن از این پسر دل بکن. واقعاسخته درست میگی ولی اگه با پسره بری یک عمر دلت پی بچته اگه به شوهرت ...

با این حس ک یکی بجز اونو بغل کردم چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه ماها اشتباه نداشتیم تو زندگیمون؟یا زندگیمون و گل و گلستونه؟خیر جانم ازین خبرا نیست ماهم یه جاهای ...

انتظار نداشتم با انقد آدم باشعور روبرو بشم با حرفاتون نشستم زدم زیر گریه🥲

انسان جایز الخطاست فرشته مطلق نیستیم ما !انسان هستیم باپرازاحساسهای جورواجور حالاکاریکه شده توبه روخ ...

مرسی ک وقت گذاشتید ظاهراً باید با یه مشاور حرف بزنم حالم بدتر ازینه ک خودم بتونم تصمیم بگیرم

برو یه جایی دور شواذیتت کردن شکایت کن آخه مگه شهر هرته

من واسه اینکه میگم بابام زد تو سرم رفتم شکایت کردم چنان بلایی سرم آوردن خودم رفتم رضایت دادم داداشم عربده میکشید میگف سرتو میبرم انقد به بچم استرس دادن ک دیگه خودم کوتاه اومدم

کجا بچه بودی ؟!! ۲۳ سال بچس؟!! پس بزرگ کیه؟! ۴۰ ساله؟!!

دختری ک بعد ۱۸ سال بازم متوجه نشد دیگه مسکل از عقل خودشه و ربطی به سن نداره . الانم یه مشاور برو بشین زندگی تو بکن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
کجا بچه بودی ؟!! ۲۳ سال بچس؟!! پس بزرگ کیه؟! ۴۰ ساله؟!!دختری ک بعد ۱۸ سال بازم متوجه نشد دیگه مسکل ا ...

بچگی منظورم سنیه ک ازدواج کردم من اونموقع فقط16سالم بود

دیونه ای واسه ی مرد خودتو بکشی دوست منم بخاطر شوهرش خودکشی کرد 16سالش بود الان یارو رفته زن گرفته عی ...

کامل خوندی؟من مقصر همه چی خودمم

اسی  اون پسره روکه کلاقبولش ندارم اگه ادم بودبامتاهل نمی ریخت روهم 

برگردبه همسرت بهش بگومنوببخش نگوبراچی فقط ببخش توبه کن خداهم ببخشتت به خداقول بده دیگه تکرارنکنی خداارحم الراحمینه عزیزم ازخودش کمک بخواه هیچ کس مثه خدادوستت نداره

کامل خوندی؟من مقصر همه چی خودمم

خودتم مقصرنیستی صددرصداگه شوهرت خوب بود زندگیت گل و بلبل بودبه این حال دچارمیشدی نه!شما تصمیم طلاق داشتی باکسی اشناشدیم این کارت اشتباه بوده ولی نه اونقدر که خودتوبخوای بکشی زجربدی 

کاربر مردهستم 
اسی اون پسره روکه کلاقبولش ندارم اگه ادم بودبامتاهل نمی ریخت روهم برگردبه همسرت بهش بگومنوببخش نگوب ...

خودم چجوری خودمو ببخشم. اصن اگ شوهرم بعدا بفهمه و همه چی بدتر بشه چی