2777
2789
عنوان

خودکشی تنها راه یه ک مونده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 125 پست
آره اینم هس تازه فک کنم شوهرم شمارشو برداشته باشه میگم ک همه چی دس به دست هم داده

من زیاد به کارای قانونی وارد نیستم ولی اگه شدنیه به شوهرت بگو تعهد محضری بده که پای حرفاش بمونه که باز مث قبل خرش از پل گذشت دوباره محدودت نکنه اذیتت نکنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زیاد به کارای قانونی وارد نیستم ولی اگه شدنیه به شوهرت بگو تعهد محضری بده که پای حرفاش بمونه که ب ...

آره درسته ولی با گندی ک زدم فعلا باید دنبال این باشم چیکار کنم ک شوهرم نفهمه

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
بچگی منظورم سنیه ک ازدواج کردم من اونموقع فقط16سالم بود

بود یعنی گذشت !! الان ک سنت کم نیس . خودکشی هم راهش نیس . این وسط اون بچه رو بدبخت میکنی . یکم به اونم فک کن . تو بمیری به سال نرسیده یکی میاد جای تو . هیشکی دیگه یادشم نمیاد تو بودی .. فقط اون بچه که وای به حالشه . سعی کن زندگیتو بسازی . حالا چجوریشم نمیدونم چی بگم چون از زندگیت خبر ندارم . مواظب خودتو بچه و زندگیت باش . بفکر یه کار باش پول جمع کن مستقل بشی .همه چی درست میشه . زندگی سختی زیاد داره . والا منم خیلی شرایطم طاقت فرسا هس .ولی چه میشه کرد . باید امید داشت . انشالله همه چی درست میشه . زندگی بر وفق مراد ..

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
انتظار نداشتم با انقد آدم باشعور روبرو بشم با حرفاتون نشستم زدم زیر گریه🥲

خیلی ممنون که منو بیشعور خطاب کردی اما من منظور بدی برای شما نداشتم فقط خواستم بدونی تو الان تنها آدمی نیستی که اشتباه کردی و همچنین تنها آدمی هم نیستی که سختی داره اکثر ماها تو شرایط شما بودیم اما خودکشی نکردیم پس شما هم به خودکشی فکر نکن.همین 

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

[QUOTE=362089381]خیلی ممنون که منو بیشعور خطاب کردی اما من منظور بدی برای شما نداشتم فقط خواستم بدونی تو الان تنها آد ...[/QUOفکر کردم از حرفام ناراحت شدی و داری ازم گله می‌کنی اگه اینجوریه معذرت میخوام

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.