2777
2789
عنوان

خودکشی تنها راه یه ک مونده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 53 پست
و مث دیوونه ها با خودم حرف میزنم انگار دو نفر تو وجودمه ک جفتشونم باهم دعوا دارن دارم متلاشی میشم کا ...

پسره میدونه متاهلی؟هنوز مهر طلاق نخوردی پس متاهلی پس اگر میدونه و باهات بیشرفه،این هیجانات. احساساتی ک گفتی کاملا طبیعیه،شما در اوج دلشکستگی وارد رابطه ای شدی ک ارامش داده بهت،الان داری راه چن سال قبلتو میری با حست رفتی جلو اونم ی حس اشتباه،تنها راهت اینه ارتباطو قطع کنی بری مشاوره ،وبچسبی به زندگی ک نصف ولش کردی اونو ببند پروندشو یا با طلاق یا برگشت 

درضمن این وسطا ب بچتم فکر کن مخصوصا ک میخوای خودتو بکشی

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برگرد به شوهرت اینایی که گفتی مشکل زیاد بزرگی نبودااا تو خیلی زود ازدواج کردی و این تقصیر شوهرت نبود.منم شوهرم دروغگو دست بزن داره فحاشه.عصبی.بچه ننه به شدت حامیه خانوادش هست پول خرج نمیکنه ولی موقعیت مالیش خیلی خوبه ولی من دوتا بچه دارم .ببین شوهرت کدوم ایناست .نمیدونم به نظرم بچت زیر سایه پدرش بزرگ بشه خیلی بهتر از اون پسریه که با زن شوهر دار دوست شده پدر خوبی واسه بچت نمیشه

اسی شنیدی میگن شاه میبخشه شاه ولی نمیبخشه

تو ب درگاه خدا توبه کن و قول بده دیگ خیانت نکنی خدا میبخشه خودت هم خودتو ببخش و فراموش کن و برگرد ب زندگیت

فقط من ازاین میترسم پسره بره همه چیو بزاره کف دست شوهرت

اینجور ادمی هس؟؟؟؟؟؟ 

آره درسته مرسی ک درکم کردی ولی به این فک میکنم میگم اون الان خیلی عوض شده خیلی تغییر کرده یه آدمی شد ...

کسی جای تو نیست بخواد قضاوتت کنه کاری هم به درست و غلط عملکردت تو گذشته ندارم اما تا قیام قیامت تو مادری و مسئول زندگی یه بچه بی گناه حق نداری خودت با دست خودت بی مادرش کنی.هرچی بوده گذشته هرکاری با زندگی خودتو بچتو همسرت و اون جوان مردی گذشته اما حق نداری با دست خودت بچتو بی مادر کنی

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

به نظرمن از این پسر دل بکن. واقعاسخته درست میگی ولی اگه با پسره بری یک عمر دلت پی بچته اگه به شوهرت برگردی میدونم دیگه ازچشمت افتاده و دلت شایدپیشش نباشه ولی یادت باشه تو یک مادری یک مادر قوی

اگه کامل خونده بودی اینو نمگفتی

شما خیلی وقته  که مردی نیازی به خودکشی نیست 

یا همینطور به این زندگی ادامه بده یا خودتو احیاء کن به زندگی برگرد 

هنوز راه زیادی داری سنت کمه 

درسته   با سن کم ازدواج کردی خطا کردی 

ولی هنوز میتونی زندگیتو تغییر بدی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

مگه ماها اشتباه نداشتیم تو زندگیمون؟یا زندگیمون و گل و گلستونه؟خیر جانم ازین خبرا نیست ماهم یه جاهایی اشتباه کردیم ولی چاره ای نیست باید بمونیم و زندگی کنیم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

آدم وقتی تو شرایط روحی سخت قرار میگیره همش خودشو مقصر می‌دونه درحالی که تو زندگی و روابط یه انسان با دیگران یه نفر مقصر صد درصد نیست قطعا همه دخیلن تو عملکرد اطرافیانشون حالا کم باشه یا زیاد