2777
2789
عنوان

دی عروسی خواهر شوهرم دعوتیم رستوران عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 203 پست
اوه اگ خانواده داماد در اون حدن ک چادراشون تو مجلس سرشونه تروخدا بیخیال شو هر چی داری همونو بپوش چون ...

عقد که اینطور بودن 

روسری ساده رو مدل لبنانی بسته بودن و با چادر مشکی نشستن 

من سر عقد کت و شلوار تنم بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کت سارافون هم چیز خوبیه

آره رو پارچه هم برا زمستون خوب باشه 

خیلی مجلسی طور و گرون و پولک و اینا نباشه 

چون خیلی مشخصه جای دیگه بپوشی پیداس 

ولی لباس ساده همیشه کاربرد داره

حتی برا بیرون 

ممنون عزیزم

خواهش میکنم فقط لطفا زود ببین😁 پیجم داره اگه خوشت اومد بگو پیجشو بدم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
خوشگله عزیزم خیلی چند خریدی ؟

دو سال پیش خریدم ۳ تومن حدودا 

جدیدا قیمت کردم فک کنم ۷ تومن شده 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
😂😂😂تازه بعد یه سال زندگی داره عروسی میگیره ، اونم این مدلیتازه ما شمالی هستیم و اهل بزن و برقص او ...

خب عزیزم هرکی یه عقایدی داره دیگه 

عقد شون تالار گرفته بودن بازم با چادر بودن؟! 

شاید موقع فیلمبرداری و دادن هدیه که داماد میاد 

چادر داشتن فقط..... 

اگرم میخوای مطمئن شی از خواهرشوهر دیگه ت یا جاریت بپرس که قشنگ. متوجه شی عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😂😂😂تازه بعد یه سال زندگی داره عروسی میگیره ، اونم این مدلیتازه ما شمالی هستیم و اهل بزن و برقص او ...

همیخوره که خودت داری فکر میکنی چرا حس میکنم خواهرشوهر برای روکم کنی خانواده ی شوهرش از شما میخواد پیراهن بپوشید

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
عقد که اینطور بودن روسری ساده رو مدل لبنانی بسته بودن و با چادر مشکی نشستن من سر عقد کت و شلوار تنم ...

تالار گرفته بودن یا محضر بود؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕