2777
2789
عنوان

دی عروسی خواهر شوهرم دعوتیم رستوران عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3341 بازدید | 203 پست
والا بااین مراسم گرفتن اینا فقط باید عبا بپوشی

😂😂😂

تازه بعد یه سال زندگی داره عروسی میگیره ، اونم این مدلی

تازه ما شمالی هستیم و اهل بزن و برقص 

اون ها برای عقد اومدن ، زنونه مردونه جدا بود حتی چادر مشکی رو در نیاوردن

حس میکنم آخرش ضایع میشم لباس مجلسی بگیرم 😂😂😂

عزیزم من لباس بله برون خودمو الان عکسشو میفرستم به نظرم اگه نمیخوای کت شلوار یا کت دامن و اینجور چیزا بپوشی باید یه لباس اونجوری بپوشی 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ اینطور باشه ک خیلی بد جنس هستن چون باید بگنبش بگو درست بهم بگو اگ نمیگی منم با لباس بنجل میام مجل ...

میتونن بگن ما نظرمون عوض شده 

آدم باید به خودش شانش و جیبش نگاه کنه

ببینه میصرفه اینقدر هزینه 

شاید دیگران مثلا بخوان وام بگیرن لباس طلا😉

بخرن 

می‌دونی مستقیم نمیگن عروسی چطوره پریشب پرسیدم از خواهر شوهرم مستقیم میگه پیراهن بخرین و تو رستوران ه ...

خب پس اگه گفته میشه لباس باز پوشید یه لباس انتخاب کن از این عکسایی که گذاشتی دومی قشنگتره ولی حس میکنم یچی دیگه انتخاب کنی بهتره چون خیلی شبیه لباس عروسه رنگشم تقریبا سفیده اگه طیف رنگ داره یه رنگ دیگه شو بگیر اگه نه یه چی دیگه انتخاب کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😂😂😂تازه بعد یه سال زندگی داره عروسی میگیره ، اونم این مدلیتازه ما شمالی هستیم و اهل بزن و برقص او ...

اوه اگ خانواده داماد در اون حدن ک چادراشون تو مجلس سرشونه تروخدا بیخیال شو 

هر چی داری همونو بپوش چون قراره همش پشت میز باشی نهایتش بلند شی برسی تا سرویس

الکی هزینه نکن

لایک نکن خیرشو ببینی
خب پس اگه گفته میشه لباس باز پوشید یه لباس انتخاب کن از این عکسایی که گذاشتی دومی قشنگتره ولی حس میک ...

مدل دومی فقط مدنظرم بودم

رنگ که خیلی سرده برای من 

مثلا سبز یا آبی میگیرم 

😂😂😂تازه بعد یه سال زندگی داره عروسی میگیره ، اونم این مدلیتازه ما شمالی هستیم و اهل بزن و برقص او ...

اگر زنونه مردونه جداست چه اشکالی داره مجلسی بپوشی خوب؟! لباس مجلسی برای این طور جاهاست دیگه

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
مدل دومی فقط مدنظرم بودمرنگ که خیلی سرده برای من مثلا سبز یا آبی میگیرم

آره اگه رنگ دیگه میگیری خوبه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕