عزیزم من لباس بله برون خودمو الان عکسشو میفرستم به نظرم اگه نمیخوای کت شلوار یا کت دامن و اینجور چیزا بپوشی باید یه لباس اونجوری بپوشی
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونی مستقیم نمیگن عروسی چطوره پریشب پرسیدم از خواهر شوهرم مستقیم میگه پیراهن بخرین و تو رستوران ه ...
خب پس اگه گفته میشه لباس باز پوشید یه لباس انتخاب کن از این عکسایی که گذاشتی دومی قشنگتره ولی حس میکنم یچی دیگه انتخاب کنی بهتره چون خیلی شبیه لباس عروسه رنگشم تقریبا سفیده اگه طیف رنگ داره یه رنگ دیگه شو بگیر اگه نه یه چی دیگه انتخاب کن
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕