2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بعد این بچه هارو خودت با ماشین ببر ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 76 پست

یه توصیه از من به شما اصلا به بوق و چراغ دادن و ... ماشین های عقب توجه نکن ریلکس و با احتیاط رانندگی کن.

من یه دوستی دارم تا گواهینامشو گرفت نشست پشت فرمون رانندگی هم افتضاااااااح ولی اعتماد به نفسش خیلی بالا بود

باور کن تازه اون از رانندگی بقیه شاکی بود و بهشون میگفت درست رانندگی نمیکن.بخدا یه هفته نشده دستش راه افتاد با اینکه قبلش به جز کلاسای آموزشی راهنمایی و رانندگی ماشین دست نگرفته بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاااااا یاد دو ماه پیش خودم افتادم همسرم چنین حرفی رو زد 

ومن تا ظهر که برم دنبال دخترم از استرس و دل درد مردم مسیر رو رفتمو برگشتم عالی بود ولی انقددددد عرق سرد کرده بودم که حد نداشت 

قبلا راه افتادن مسیر رو صد بار تو ذهنم تکرار میکردم 😂😂😂

هی کوچه رو چک میکردم که اگه خلوت شد برم چون کوچمون خیلی شلوغه 

بعد ده روز انقددد عادی شد برام که نگو ولی حیف و صد حیف که دو هفتس ماشینمونو فروختیم 😓😓😓

بشین پشت فرمون عزیزم همه اولش مث منو شمان

اتفاقا رانندگی توی روز خیلی راحتتره

من برعکسم انگاری 🤐حس میکنم شبا که نور ماشین هارو میبینم راحت تر میتونم بفهمم ماشین از کدوم سمت میاد یا مثلا کدوم سمت میره و تسلط بیشتری دارم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه توصیه از من به شما اصلا به بوق و چراغ دادن و ... ماشین های عقب توجه نکن ریلکس و با احتیاط رانندگی ...

منم هنوز امتحان گواهینامه رو ندادم ، دنبال ماشینم به محض اینکه خریدم میرم تو خیابونای اطراف دور میزنم که اوکی بشم

حالا من از اونا که جلوم میمونن سبقت میگیرم 🤣بعضیا زن میبینن همش جلوش ترمز و آروم رفتن

من چون خودم چندین بار تو موقعیتش بودم وقتایی ک عجله ندارم از لاین وسط میرم ب ماشین پشتی هم راه میدم 

ولی ولی خیلی تجربه داشتم مثلا من داشتم راه خودمو میرفتم یهو چند تا ارازل پیچیدن جلوم از قصد 

با اینجور آدما ک دیگ اصلااا نباید بحث کنی 

من رانندگی تو جاده سال ها میکردم ولی تو شهر نه یبار شوهرم خواب بود بیدار نمیشد کلاسم دیر شده بود برد ...

دست راستت رو سر من 

میشه یعنی یروز منم اینجوری بشم

منم همین الان تو همین حسم . خونه مادرشوهر اومدم ،، میگه ماشین پدرشوهر رو بردارم برم بیرون . میترسم ب ...

ماشین بقیه آدم استرسش بیشتر میشه 

کامل بلدی دنده عقب رو؟؟

حالا من از اونا که جلوم میمونن سبقت میگیرم 🤣بعضیا زن میبینن همش جلوش ترمز و آروم رفتن

من چون خودم چندین بار تو موقعیتش بودم وقتایی ک عجله ندارم از لاین وسط میرم ب ماشین پشتی هم راه میدم 

ولی ولی خیلی تجربه داشتم مثلا من داشتم راه خودمو میرفتم یهو چند تا ارازل پیچیدن جلوم از قصد 

با اینجور آدما ک دیگ اصلااا نباید بحث کنی