2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بعد این بچه هارو خودت با ماشین ببر ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 76 پست
بهرحال لازمه دنده عقب و یاد بگیری بعد راحت بتونی رفت و آمد کنی

فعلا هیچی ازش نمیدونم اونو باید بریم یه جای خلوت برای تمیرین ولی خب این مسیر دنده عقب نداره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد اوایل راننرگیم افتادم ک راه بررسی میکردم ک دنده عقب میخاد یا نه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
اره همین اولین بار ترسناکه فقط اصلا وقتی این حرف پیش اومد از استرس دل درد گرفتم یهو با اینکه همیشه د ...

من رانندگی تو جاده سال ها میکردم ولی تو شهر نه 

یبار شوهرم خواب بود بیدار نمیشد کلاسم دیر شده بود برداشتم رفتم دانشگاه 

از یه مسیر فوق شلوغ 

دستام میلرزید ولی اعتماد به نفس داشتم 

دیگ همون شد ک الان مسافرت بین شهری میرم 🤣

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

منم همین الان تو همین حسم . خونه مادرشوهر اومدم ،، میگه ماشین پدرشوهر رو بردارم برم بیرون . میترسم بکوبم این ور اون ور ضایع بشم   باید با دنده عقب از حیاط خارج کنم ، میترسم

آروم و با احتیاط برو هیچی نمیشه فقط حواست به بعضی راننده های گاو نر باشه وقتی میبینن راننده خانوم جل ...

حالا من از اونا که جلوم میمونن سبقت میگیرم 🤣

بعضیا زن میبینن همش جلوش ترمز و آروم رفتن 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل برو نهایت میزنی به یه جدولی چیزی یه خراش کوچیکه دیگه 😄

وای نه🥲😁 

آخه این مسیر رو شبا خیلی راحت میرم یه خیابون بزرگ و پهنه که کنار جدول پارک میشه بچه ها پیاده میشن و دور یه فرمونه میزنم برمیگردم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰