2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بعد این بچه هارو خودت با ماشین ببر ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 76 پست
حالا من از اونا که جلوم میمونن سبقت میگیرم 🤣بعضیا زن میبینن همش جلوش ترمز و آروم رفتن

من شبا که میریم بیرون بارها پیش اومده ماشین جلویی مثل لاک پشت میره میرم سبقت میگیرم ازش و با سرعت میرم شوهرم میترسه میگه عشق سرعت داری مگه🤣🤣 ولی خب اعصابم نمی‌کشه یه ساعت وایسم پشت یکی تا ببینم میره بالاخره یا نه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داخل کوچه ننیتونم برونم ابعاد ماشینو بلد نیستم جلو رو نگاه میکنم سمت شاگرد میخوره جای دیگه

اره دقیقا 🤐🤐🤐یکی دیگه از دردام همینه،سمت خودمو میتونم رد کنم ولی خدا نیاره روزی رو که ماشین یا مخصوصا آدم تو کوچه باشه میمیرم از ترس 

من برعکسم انگاری 🤐حس میکنم شبا که نور ماشین هارو میبینم راحت تر میتونم بفهمم ماشین از کدوم سمت میاد ...

نه عزیزم توی روز نور چراغ های ماشینای روبرو دیگه اذیتت نمیکنه و راحتر فاصله رو تشخیص میدی.

شاید چون توی روزرانندگی نکردی اینطور  فکر میکنی

اره دقیقا 🤐🤐🤐یکی دیگه از دردام همینه،سمت خودمو میتونم رد کنم ولی خدا نیاره روزی رو که ماشین یا مخ ...

تو گواهینامه داری صبحها که خلوتره ساعت ۶ صبح برو تمرین من گواهیناممو هنوز نگرفتم موندم نمیتونم تنها برم رانندگی

دقیقاااااا یاد دو ماه پیش خودم افتادم همسرم چنین حرفی رو زد ومن تا ظهر که برم دنبال دخترم از استرس و ...

عیبی نداره همین که ترست ریخته کلی جلو افتادی 

ما هم چندسال ماشین نداشتیم حالا یه پراید مدل پایین شوهرمو مجبور کردم بگیریم فعلا دستم راه بیفته 

رانندگی روز راحت تره.شب تاریکه سخت تره

منم ی چند بار همسرم کنارم میشست ی روز خواستم برم خونه مامانم گفت خودت برو بچمو برداشتم رفتم.یبار بری ترست میریزه

فقط تند نرو آروم برو و آینه بغلا رو نگاه کن موتوری نیاد

میگی راه نزدیکه پس برو نگران نباش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

درکت میکنم دقیقا استرس روز اولی که تنهایی همسرم بهم گفت یا خودت و پسرمون میری باشگاه یا باشگاه نمیتونی بری چون نمیتونی رانندگی کنی رو درک کنیم و اومد جلو چشام 🥹😂

یه شاهکار زدم همین اولین کاری توی کوچه خودمون شوهرم شنید صداشو و نیومد بیرون تا زنگ زدم بهش بیا زدم ب جدول پرت شدم اونطرف 😂

گفت آره شنیدم صداشو برو ولی گفتم آخه ماشین و نمیتونم در بیارم از روی جدول گفت تلاش کن میتونی وای دیگه مررردممم و زنده شدم 😂ولی خب الان ۳ سال رانندگی حرفه ای میکنم و جاده شمال تهران میرم و میام 😍

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫