2777
2789
عنوان

بی کسی تو سن کم چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 63 پست
همش با مادرم بودم اون منو دوست نداره ولی من دوسش داشتم منو ول می‌کرد میرفتم دنبالش چجوری بدون من دار ...

فکرشو نکن عزیزم شایدمادرتون شرایط نداره برای حفظ زندگیش نمیتونه از شما خبر بگیره اونم براش سخت بوده جدایی  وازدواج دوباره. 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
ببین دختر گل سعی کن خودتو پیدا کنی سخته خیلی ولی خودتو نباز درستو ادامه بده یا هنری چیزی یاد بگیر که ...

خانواده مادریم مذهبین  من تو روستا هستم فکر نکنم مادرمم اهمیت بده که ثبت نامم کنه مدرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان من موندمو یه خونه خالی بابا بزرگم و مادر بزرگم رفتن سر زمین

من مطمئنم دختر خیلی قوی هستی و بهترین آینده رو داری فقط کم نیار،ناامید نشو به خودکشی هم فکر نکن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

فکرشو نکن عزیزم شایدمادرتون شرایط نداره برای حفظ زندگیش نمیتونه از شما خبر بگیره اونم براش سخت بوده ...

آره ولی مادرم میتونست فحشم نده بدرفتاری نکنه برام وقتی مریضم غذا درست کنه ببرتم دکتر منو تنها نذاره خونه نره پیش اونا اینارو قبل ازدواجش انجام داده

خانواده مادریم مذهبین من تو روستا هستم فکر نکنم مادرمم اهمیت بده که ثبت نامم کنه مدرسه

تا کلاس چندم درس خوندی؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آره ولی مادرم میتونست فحشم نده بدرفتاری نکنه برام وقتی مریضم غذا درست کنه ببرتم دکتر منو تنها نذاره ...

مادرت صد درصد بد کرده بهت ولی شاید اونم تحت فشار بوده بعدشم تو بخاطر بداخلاقی مادرت که الانم رفته سر زندگی خودش خودتو نابود کنی زانوی غم بغل بگیری 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

شرایط سختی داری ولی بهترین کار اینه درستو بخونی و سرکار بری. آیندتو خودت بساز.

باغصه خوردن جوونیت از بین میره.

تقاص اشتباهات پدر و مادر رو که تو نباید پس بدی.

تلاش کن سخته ولی شدنیه.

خدا رو شکر مادربزرگ داری اون خودش تو این شرایط نعمته.

هشتم

هنری چیزی نمیتونی یاد بگیری مثل خیاطی و....

بعدشم سعی کن به طریقی راضی شن درستو حداقل تا دیپلم ادامه بدی

مادرت صد درصد بد کرده بهت ولی شاید اونم تحت فشار بوده بعدشم تو بخاطر بداخلاقی مادرت که الانم رفته سر ...

من از لحاظ روحی و رفتار هایی که از الان تا بچگی باهام شده و اتفاقاتی که افتاده باید تا الان خودکشی میکردم