پدرم که اعتیاد شدید داشت ناپدید شد مادرم بعد کلی بی توجه ای بهم و فحش ازدواج کرد دیروز رفت سر خونه زندگیش و من موندم تکو و تنها تو خونه مادر بزرگم هیچکسم ندارم نه دوستی نه چیزی همینجوری خون دلمو میخورم ۱۷ سالمه حس میکنم یتیمم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همه ی توانتو بزار خوب درس بخون آینده خودتو بسازاونقدرخودتو با درس مشغول کن وقت غصه خوردن هم نداشته ب ...
همش با مادرم بودم اون منو دوست نداره ولی من دوسش داشتم منو ول میکرد میرفتم دنبالش چجوری بدون من داره تحمل میکنه مردی که باهاش ازدواج کرده دوتا پسر کوچولو داره فکر کنم دیگه به من فکر نکنه
ببین دختر گل سعی کن خودتو پیدا کنی سخته خیلی ولی خودتو نباز درستو ادامه بده یا هنری چیزی یاد بگیر که بتونی باهاش درآمدزایی داشته باشی سعی کن قوی باشی روزهای سخت برای همه هست خودتو سرگرم درس وکلاس وکار کنی افکار منفی هم دیگه به ذهنت نمیاد قوی باش توکل کن بخدا
از سر تنهایی هم باهر بی لیاقتی ازدواج نکن دیگه بذار آدم موفق داستان تو باشی
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....