2777
2789
عنوان

بی کسی تو سن کم چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 63 پست
هنری چیزی نمیتونی یاد بگیری مثل خیاطی و....بعدشم سعی کن به طریقی راضی شن درستو حداقل تا دیپلم ادامه ...

به مادرم میگم شاید از پیش شوهرش رفت پروروندمو رفت از خونمون آورد ثبت نامم کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داری بهم درخواست بده هروقت نیاز داشتی باکسی حرف بزنی خواهرانه روم حساب کن 😘❤️

مرسی میدونم دردو دل فایده نداره از اینکه توضیح بدم خستم و قضاوت شم 

سلام خواهر جونی

خوبی

صبحت بخیر

امشب شبی هست که میگی مادرتون ازدواج کردن. بله درسته خیلی سخته و تلخ میگذره..... فکرتون انگار اینقده نمیکشه.... تحمل ندارین.....

حالا درسته میگین مادرتون یکم باهاتون تند بودن و.... اما مطئن باشین که ته دل مادرتون هم الان آرام نیست. پریشانه... هر مادری اگه تند و براخلاق باشه اما باز بچه ش، بچه شه و تیکه ای از وجودشه و دلش کنار بچه شه... به این شک نکن

الانم شرایطتون تو چنین موقعیتی هست.... باید منتظر باشین زمان بگذره. ان‌شاءالله خدا خودش حل میکنه. نه این روزهای غم میمونه و نه روزهای شادی. مهم اینه که آنچه برامون پیش بیاد رو به خدا بسپاریم و بگیم: خدایا بخاطر تو تحمل میکنم و این صبر رو برام ثبت کن. قبل هر چیزی، سعی کن همیشه با خدا دردودل کنی. مطمئن باااش صدات رو میشنوه و از اعماق وجودت خبر داره و میدونه تو چه وضعیتی هستی. به ائمه نزدیک شو... اتفاقا الان ایام فاطمیه هست... با حضرت زهرا حرف بزن دردودل کن ... همه اسرارت رو باهاش درمیون بذار.... رو یه برگه بزرگ بنویس یا زهرا و بچسبون ب اتاق و هر روز نگاش کن و باهاش حرف بزن. مطمئن بااااش پای حرفهات میشینه و چاره جویی میکنه برات.... کی بالاتر از حضرت زهرا؟! رفیقش باش.مطمئن باش رهات نمیکنه

۷ سالگی بابام رفت مادرم ۱۷ سالگی

دیروز داشتم درباره محمد رضا کشاورز همون که توی شاهچراغ کشته شد سرچ میکردم خیلی تنها بوده گفته بوده من رفیق ندارم رفیقم شاهچراغ هستش .هرهفته میرفته به اونجا همونجا هم دفن شده .بچه خوبی بوده .گفتی تنهام یادم به اون اومد

لایک نکنید .توروخدا 
مرسی میدونم دردو دل فایده نداره از اینکه توضیح بدم خستم و قضاوت شم

همه خسته ایم دختر خوب ،همین الان منی که بهت میگم بیا باهم حرف بزنیم خودم ۶سال افسردگی حاد داشتم ازاینا که هرروز به فکر خودکشی هستن ،براهمین حس همدردی باهات میکنم وقضاوتت نمیکنم

سلام خواهر جونیخوبیصبحت بخیرامشب شبی هست که میگی مادرتون ازدواج کردن. بله درسته خیلی سخته و تلخ میگذ ...

هعی خیلی حالم بهتر شد این حرف هارو شنیدم🙂❤️

چون گفتی روستا هستی اونجا زود ازدواج میکنن فقط از روی تنهایی با هرکسی ازدواج نکنی.

از خدا کمک بخواه.

یه آدم خوب سر راهت قرار میده.

یه زندگی جدید شروع میکنی.

الان ببین چی حالتو خوب میکنه، با چیزی که حالتو خوب میکنه سرتو گرم کن.

همه خسته ایم دختر خوب ،همین الان منی که بهت میگم بیا باهم حرف بزنیم خودم ۶سال افسردگی حاد داشتم ازای ...

منم خیلی سخت میگذرونم شرایطم خوب نیست ولی به هر راه درستی که ببینم چنگ میزنم برا مشکلاتم راه پیدا کنم .هیچ وقت به خ کشی فکر نخواهم کرد .فقط مقاومت باید کرد 

لایک نکنید .توروخدا 
همه خسته ایم دختر خوب ،همین الان منی که بهت میگم بیا باهم حرف بزنیم خودم ۶سال افسردگی حاد داشتم ازای ...

واقعن خیلی سخته حس میکنم روحم متلاشی شده گوشیم که کلن همه چیش افسردگی شده همچیش غمگینه پست های اینستاگرامم و حتی تو خونه صورتمو اصلاح نمیکنم پر شده صورتم موهامو شونه نمیکنم کلن وضعیتم خیلی داغونه دلم یه کاسه خونه که هر لحظه ممکنه اون کاسه خون منفجر بشه اون شب برای مادرم رفته بودن خاستگاری میخواستم مادر بزرگم بره تا تنهایی خودکشی نکنم نرفت از شانسم من بخاطر مادر بزرگم کاری نمیکنم چون مشکل قلبی داره🙂

منم خیلی سخت میگذرونم شرایطم خوب نیست ولی به هر راه درستی که ببینم چنگ میزنم برا مشکلاتم راه پیدا کن ...

کلا متاسفانه شرایط جامعه همینه وحداقل میشه گفت حداکثرادما تحت فشار هستن چون جهان پرازناعدالتیه وخب وقتی درک عمیقی داشته باشی به پوچی می‌رسی ،اینقدر باید براخودت هدف ومشغله ایجاد کنی تا همچین افکاری سراغت نیان