2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10707 بازدید | 397 پست
خیلی خوشحالم که انقد درکت بالاست ...من آرزوی مرگ واسه هیچکس نکردم ولی چون میدونم این راضی به جدایی د ...

اتفاقا منم آرزوی مرگ مادرشوهرمو دارم نمیدونی این عفریته چکار کرد تا شوهرم منو طلاق بده البته من خودمم خواستم طلاق بگیرم ولی شوهرم راضی نشد و برخلاف حرف های مادر عفریته و خواهر سگش اومد بع دست و پاک افتاد الآنم اسمشونو جلوم نمیاره ولی خب بهشون سر میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقران با گوشت و پوست وخون واستخونم عمیقأ درک میکنم حست و...چون ما هیچ بدی در حقشون نکردم ولی اونا را ...

قربونت عزیزم ❤️.  انشالله سر عقل بیان و دست از این کاراشون بردارن. من که هیچ وقت نمی بخشمشون خدا هم نبخشه. کاری به تاوان دادنشون ندارم چون شکی ندارم حتی اگه یه روز هم تاوان بدن اینا یک درصد فکر نمیکنن شاید بخاطر این حرفا و دل شکستنا باشه. فقط حق خودمو حلالشون نمیکنم. 

می‌دونی میگن آدمهایی که تو خانواده فقیر بدنیا اومدن و از بچگی کارگری کردن بیشتر به خانوادشون وابسته ان و احساس دین به خانواده دارن شوهر من دقیقا همینه شوهر شمام انگار تو این شرایط بزرگدشده

اتفاقا منم آرزوی مرگ مادرشوهرمو دارم نمیدونی این عفریته چکار کرد تا شوهرم منو طلاق بده البته من خودم ...

عشقم میدونی چیه تو خداروشکر شوهرت دوست داشته حرفای بقیه سرسوزنی براش اهمیت نداشته شاید حتی خواهر شوهر و مادر شوهرت کلی تلاش کردن که جدابشید از هم ولی نیروی عشق قوی تربوده انشاالله تا ابد کنار هم دیگه خوب و خوش وخرم خوشبخت زندگی کنید تا اون عجوزه جونش در بیاد

می‌دونی میگن آدمهایی که تو خانواده فقیر بدنیا اومدن و از بچگی کارگری کردن بیشتر به خانوادشون وابسته ...

آفررررررررررررررررررررررررین....شوهر منم تو خانواده فقیر بدنیا اومده که اینجوریه اسکول

چقدر همسرت آدم منطقی هست خوشبحالت والا قدرش وبدون

مرسی شماهم باصحبت حلش کن با داد وبیداد بیشتر میره طرف اونا کلا بعد بخودش حق میده اره بااین رفتارت خوب میکنم پیش مامانمم ولی سیاست داشته باش 

قربونت عزیزم ❤️. انشالله سر عقل بیان و دست از این کاراشون بردارن. من که هیچ وقت نمی بخشمشون خدا هم ...

هیچ وقت از حقت نگذر حلالشونم نکن..بالاخره خشم خدا یه روزی انتقامت وازشون میگیره

آفررررررررررررررررررررررررین....شوهر منم تو خانواده فقیر بدنیا اومده که اینجوریه اسکول

جالبه من فکر میکردم اینا که خانواده هیچ کاری براشون نکرده چه احساس دینی باید داشته باشن ولی دیدم بدترررررر از بقیه هستن

مرسی شماهم باصحبت حلش کن با داد وبیداد بیشتر میره طرف اونا کلا بعد بخودش حق میده اره بااین رفتارت خو ...

من اصن سردرگمم فدات...شوهرم مودیه ی روز خوب ی روز بد بلاتکلیف ام که باهاش چیکارکنم

هیچ وقت از حقت نگذر حلالشونم نکن..بالاخره خشم خدا یه روزی انتقامت وازشون میگیره

انشالله خواهر انشالله. انشالله شوهرت سر عقل بیاد بفهمه داره با روح و روانت چیکار می‌کنه و دست از کاراش برداره. زندگیت پر از آرامش بشه.❤️

جالبه من فکر میکردم اینا که خانواده هیچ کاری براشون نکرده چه احساس دینی باید داشته باشن ولی دیدم بدت ...

این خودش هشت سالگی به ماشینا گل می‌فروخته بزرگتر که شده رفته کارگری سر ساختمون وداخل رستوران کارشون بوده 

اینو من آدمش کردم حالا شده کسی برام قیافه میگیره اینجور بگم هیچ خری نبود