2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 17969 بازدید | 456 پست
آفرین دقیقا....من نمیدونم چی از جونش میخاد که هی دم به دقیقه زنگ میزنه بش انگار دوست دخترشه به خدا ق ...

واقعا بچست🤣🤣🤣خواسته بگه نیگا منم پالتو دارم وای این پیرا چقد بچه میشن گاهی وای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ وقت تو زندگیشون به درد شوهرم نخوردن براش هیچ کاری نکردن همیشه دوشیدنش پولاشو هی ازش گرفتن این از ...

دقیقا خانواده شوهر من هیچ کار برا شوهرم نکردن فقط تیغ زدن پولاش خوردن الآنم الکی خودشون زدن مریضی هی پول دکتر شون شوهر من میده اینقدر مظلوم کردن خودشونو پارسال ۲۰۰یت۳۰۰میلیون پول اومد دستشون همشو خرج دختر عقب موندشون کردن یک ریال به ما نداده فقط موقع بی‌پولی میچسبن به ما

الهی خدا لعنت کنه همه مادر شوهرارو قبلا شوهر منم اینجوری بود هرروز بهش زنگ میزد وقتی ام شوهرم نبود به من تیکه مینداخت عذابم میداد شوهرم اوایل نمیدونست میگفت دوست داره اما بعدا که فهمید بلاکش کرد رفت خودشو دخترشو ی دست کتک زد که منو اذیت کردن الانم شوهرم نمیخواد روشون ببینه 

بچه آخره عوضی...من چه میدونستم این قراره ول کن مامانش نباشه هر دقه بهش زنگ میزنه خستم کرده...بخدا حت ...

عزیرم  اول وآخرنداره....شوهر من بچه ی اوله،همینه....از الان ی فکری بحال زندگیت بکن..من ۲۱ ساله دارم زندگی میکنم درست نشده...وقتی ازدواج کردیم ۲۵ سالش بود،الان۴۶ سالشه..تمام خرج زندگی پدرو مادرشو بعهده گرفته..ی برادر شوهر دارم راحت،راحت...۴ تا خواهر شوهر دارم...قبلا همه مجرد بودن الان که ۳ تا از خواهرشوهرام ازدواج کردن...فقط میگه پدرم....مادرم....خواهرام....آخرسرهم تمام مالو اموالشو زد به اسم اونا....بقرآن خانوادش هیچکار براش نکردن....از بچگی فرستادن کار که برای اینا پول بیاره....زنده و مردش برای خانوادش مهم نیست...فقط پول بیاره..یخچالشونو پر کنه.....این اینقدر در مقابل اینا احساس مسعولیت میکنه......برای همین بهت میگم زندگیت درست نمیشه...ی فکر اساسی بحال زندگیت بکن

عزیرم اول وآخرنداره....شوهر من بچه ی اوله،همینه....از الان ی فکری بحال زندگیت بکن..من ۲۱ ساله دارم ...

تازه ۴ تا بچه دارم....مردی که اولویت اولش همسرش نباشه

اولویت اولش پدر..مادر..خواهر..برادر باشه...باید همون اول فاتحشوخوند

اسی    من نسبت به خواهرش اینطوره    20 سال  هر ترفندی بگی زدم      بی تفاوتی     دعوا    محبت  و...    ولی فایده نکرد  عین زن و شوهر اند      فقط نتیجه  داغون شد  اعصاب منه

بعد  20  سال  بهت بگم      رها کن    گرچه  سخته     ولی اونو نمیتونی  عوض کنی    مادرش هم     چون سن بالا هستند هر دو   و شخصیت شکل گرفته

فقط  به خاطر آرامش  خودت     رو خودت کار کن   که  بی خیال بشی     هییییییچ   راه دیگه نداره

این خودش از رفتارش معلومه از باباش نفرت داره ولی عاشق مامانشه

شوهر منم بچه ننس البته نه به شدت شوهرتو خیلی کمتر ولی نسبت به مردای اطرافم بچه ننس اینم چون باباشون اصلا محبت که نداشته هیچی بد رفتاری داشته باهاشون پول نمیداده بهشون کوچکترین حرفی و محبتی از طرف مامانش باعث میشه خیلی به چشمش بیاد و فکر کنه مامانش بهترین مادر روی زمینه البته شوهر من کم کم بچه ننه شد اوایل اینجوری نبود همیشه میگف مامانم داداش بزرگمو خیلی دوست داره و فرق میزاره کم کم مامانش چرخید سمت این حالا این مامانش براش خدا شده

عزیزم کارت خیلی سخته ولی شاید بعد از جند سال بهتر بشه با صبوری کردنت و با حرف زدن باهاش البته اگه اعصابشو داری منم مثه تو خیلی کشیدم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

وای چقدر منی وای وای وای خدا این مادرا رو از روی زمین محو کنه فقط وابستگی نیست که نون و خون آدمو یکی میکنن . لعنت خدا به این مادرا 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا خودت وسواس نکن

مادرشه

بذار سیر طبیعی شو طی کنه

اینجوری

دیگه ضرری هم واسه زندگی تو نداره

تو هم زدگی خودت رو کامل داشته باش

من دیدم اینجوروقتا گیر بدی،‌بدتر هم میشه

اما رها کنی

خودش آروم آروم عادی میشه کمتر میشه

صدالبته خوددانید

آرامش جایی هست که یاد خدا هست

این خیلی من واذیت می‌کنه احتمالا فهمیده من رو مامانش حساسم عمدا هی میگه من ومامانم عاشق همیم بدون هم ...

مجبوری با یه بچه بمونی؟ 

بابا خودتو ازاد کن حالا باید یه بچه بیاری تا سرت به سنگ بخوره الان خوشیه ژندگیته کجاشو دیدی

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
مامانشه عمرش روپاش گذاشته انتظارداری به خاطر تو ترکش کنه؟مگه خودت درآینده مادرنمیشی توروخدا اینقدحسا ...

وابستگی بیمارگونه با دوست داشتن طبیعی فرق داره مگه ما میگیم مادراشونو بذارن کنار یا مثلا ماها خودمون مادر پدر نداریم یا دووسشون نداریم .به خدا مریضن اینا تا قبل ازدواج محل سگ به پسر نمیذارن بعد ازدواج پسر دار میشن . من که داغون شدم تا شوهرم فهمید روزی نیست که این زنو نفرین نکنم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همسرم میگه دستپخت مامانم خوشمزه ترین . تو دنیا ..نمیتونم دور از مامانم باشم .من میگم حق داری.

واقعا دستپخت مادرت خوبه ...کلا خیلی با مامانش قربون صدقه هم میرن منم بیشتر به مامانش توجه میکنم همسرم واقعا بهم توجه میکنه چون میدونه بیشتر از خودش به مادرش توجه میکنم .مطمئنم اگر برا تمام رفتاراش حساسیت واقعی مو نشون میدادم الان جنگ اعصاب داشتم.چون ذات زن محبت مردشو  توجهش.تعریف تمجیدش رو انحصاری برا خودش میخواد