2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 22514 بازدید | 474 پست
این خیلی من واذیت می‌کنه احتمالا فهمیده من رو مامانش حساسم عمدا هی میگه من ومامانم عاشق همیم بدون هم ...

مامانشه عمرش روپاش گذاشته انتظارداری به خاطر تو ترکش کنه؟مگه خودت درآینده مادرنمیشی توروخدا اینقدحساس نباش کاش شوهرمنم به مادرش وابسته بود خیلی خوبه کسی که مادرش دراین حددوست داره قطعا همسرخوبیه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانشه عمرش روپاش گذاشته انتظارداری به خاطر تو ترکش کنه؟مگه خودت درآینده مادرنمیشی توروخدا اینقدحسا ...

شوهر من بهترین سالهای زندگیم که دوران عقد و چندسال اول ازدواجمون بود رو بخاطر مادرش برام تلخ کرد فقط مادرش اولویت اول بود.

ما بچه دار شده بودیم شدیدا اذیت میکرد منو و بچه رو ول میکرد میرفت پیش مادرش.

اینکه یکی مادرشو خیبی دوست داشته باشه دلیل این نمیشه که شوهر خوبی هم باشه کما اینکه زیاد دیدیم همه جا طرف مادر مادر مادر میکنه و مطلقا شوهر خوبی نیست.

کسی که ازدواج میکنه اولویت اول زن و بچشه بعد مادرش خیلی مادر مادر میکنن بچسبن به مادرهاشون ازدواج نکنن

هر کسی در جایگاه خودش ارزش داره

بنظرتون راهی هست این دوتا رو از هم بندازم نه که کلا باهم دشمن بشن ولی عادی رفتار کنن مثل بقیه برادرا ...

عزیزم همسرت عاشق مادرشه منم عاشق مادرمم متاهل شم روزی دوسه بار باید زنگ بزنم و حتما از پولمم خرجش میکنم چون هم نیاز داره هم زحمتمو کشیده‌. عشق بینشون بخاطر دراوردن لج تو نیست واقعا عاشق همن‌. توام عاشق مادرت باش و انقد درگیرشون نشو

حیف که نمیشه ویس داد اینجا تا برات توضیح کامل بدم....این غرور سگ داره باور کن نزدیک دوماه قهر بودیم ...

استارتر طلاق و جدایی به نفعته تو همین دوران عقد ببین کی گفتم این مرد بعد ازدواج هم همینه اون زمان عذابهات بیشتر میشه خیلی بیشتر

می‌دونی مادرشوهرم وقتی با همسرم باهمیم حتی نگرانمونم باشه زنگ نمی‌زنه! میگه مزاحمتون نمی‌شم

خیلی بادرک و فهمه

این مقصر اولا مامانشه که ذره‌ای درک و شعور نداره و نمی‌تونه هضم کنه پسرم دیگه ازدواج کرده و زندگی مخصوص خودشو داره

به شوهرت بگو دخترا معمولا دم به دیقه با مامانشون حرف می‌زنن نه پسرا، من خودم اینجوری نیستم و خوشمم نمیاد تو اینجوری باشی

دیگه خسته شدم لطفا بس کن و به مامانت بگو من پسر کوچولو نیستم دیگه مردی هستم واسه خودم و لطفا بذار زندگیمونو بکنم

هیچ مادری پسر خودشو تیغ نمیزنه تو شوهرت و بیشتر دوست داری یا مادرش؟ یعنی چی تیغ میزنه اون مادره یه ع ...

مادر شوهر من به تمام معنا اینکارو کرد

میگفت هیچی نخر، یه خونه تو پائین شهر ۵۰متری اجاره کن، عروسی نگیر دست زنتو بگیر ببر خونتون پولشو بده به من

ولی به زنتو پدر زنت بگو باید بهترین جهاز رو بیاره

بچه دار هم نشو  پولشو بده به من

میگفت از گلوی بچت ببر به من بده

بله مادرهای تیغ زن هم هستن

بعد ۱۱سال یه خونه خوب اجاره کردیم اومد دید سکته کرد  مثل برج زهرمار نشست یه جا

کلا میگه زن و بچت بمیرن پول بده به من

حتی زندگیمون رو ۳بار میخواست بپاشه

به پسر خودش حسودی میکنه

۴تا تیر تخته خریدیم به شوهرم گفته بود مجبوری بخری واجبه خریدی برای منم بخر

بله از این مادرها هم وجود دارن

مامانشه عمرش روپاش گذاشته انتظارداری به خاطر تو ترکش کنه؟مگه خودت درآینده مادرنمیشی توروخدا اینقدحسا ...

احترام با وابستگی بیمارگونه خیلی فرق داره. پسر یا دختری که ازدواج میکنه نفر اول زندگیش باید همسرش بشه و لاغیر. اگر غیر از این باشه اون شخص هنوز بلوغ ازدواج نداره و نباید کسی رو وارد یه رابطه ناسالم بکنه. این دیدگاه های بی اساس قدیمی که باور بر تقدس پادر داره و باید تاج سر باشه رو لطفا بندازید دور. من یک مادرم تمام انرژی و توانم رو برای بچه ام میزارم، عاشقانه میپرستمش ولی هیچ انتظاری ازش نه امروز روز و نه فرداهای دور ندارم جز اینکه شاد باشه و تو زندگیش کیف کنه. اگر با این دید مادری میکنید لطفا نکنید. بچه بیمار وابسته با احساس همیشگی عذاب وجدان در قبال خودتون تربیت نکنید. که چار روز دیگه ام یه دختر رو بدبخت کنه. اتفاقا نصف بیشتر مسائل بین زن و شوهری تو ایران سر همین موضوع مادر مادرم کردن مردهاس. مردی خوبه که احترام هم همسرش و هم قطعا مادرش رو خانواده اشو داشته باشه و بدونه چطور مدیریت کنه روابط رو. نامزد این خانم عاشق مادرش نیست، ترومای کودکی که خود همون مادر براش ایجاد کرده و الان تو بزرگسالیشم دست از سرش برنمیداره.

مادر شوهر من به تمام معنا اینکارو کردمیگفت هیچی نخر، یه خونه تو پائین شهر ۵۰متری اجاره کن، عروسی نگی ...

بیمارن این افراد بخدا، پر عقده و کمبود و خشم، اگر طرف انسان باشه و سالم آنچه برای دختر خودش میپسنده برای عروسشم همونو میخواد

حتی اگه اونم بهت نگه تو برای احترام به بزرگتر باید بری عقب بشینی بخدا من خودم خجالت میکشم جلو بشینم ...

این دختر با پس زمینه ی ذهنی ای ک راجع ب اون زن داره تا شوهرش این حرفو زده مث کبریت زدن ب انبار باروت و تقه ی آخره نزدیک بوده گریه کنه

شاید اگه مادرشوهرش خیلی زن خوبی بود سر ی صندلی اینطوری نمیشد میفهمم چی میگه تو مادرشوهر بد ندیدی انقد راحت نظر میدی

بیمارن این افراد بخدا، پر عقده و کمبود و خشم، اگر طرف انسان باشه و سالم آنچه برای دختر خودش میپسنده ...

جالب اینجاست سید هستن

مومن، نمازخون، مسجد میرن

ولی فتنه ست باعث پاشیدن زندگی ۲تا پسراش شد

میگه فقط به من باید برسید زن و بچه هاتون رو ول کنید

از گلوی بچه هاتون بزنید بدید به من

بیمارن این افراد بخدا، پر عقده و کمبود و خشم، اگر طرف انسان باشه و سالم آنچه برای دختر خودش میپسنده ...

بعد ۱۳سال شوهرم مادرشو تازه شناخت

اونم تهمت ناموسی به من زد شوهرمم بوسیدش گذاشت کنار فطع رابطه کرد