2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 8227 بازدید | 379 پست
ببین این تجربه خودمه میگم اوایل ازدواجم وقتی قهر میکردم تا می‌آمد سریع قبول میکردم و آشتی میکردم ولی ...

حیف که نمیشه ویس داد اینجا تا برات توضیح کامل بدم....این غرور سگ داره باور کن نزدیک دوماه قهر بودیم بدون کوچکترین ارتباط من هرروز به خودکشی فکر میکردم ولی بهم نه زنگ میزد نه پیام میداد یعنی اگه بگم مغرور ترین آدمیه که دیدم دوروغ نگفتم تا اینکه خودم بش پیام دادم تازه با اینکه اونم مقصر بود با هزار تا التماس بخشیدم وگرنه می‌گفت فقط طلاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ مادری پسر خودشو تیغ نمیزنه تو شوهرت و بیشتر دوست داری یا مادرش؟ یعنی چی تیغ میزنه اون مادره یه ع ...

یعنی چی که مادرشه؟!!! هر چیزی که از حالت طبیعی خارج بشه خوب نیست

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
اسی سعی میکنم عصبی نشم ،خودتو بیچاره کردی خانوادتو هم بیچاره کردی با این انتخابت

آره دیگه...خودت بدون وقتی میگم فحش رکیک به مادرم یعنی چی...بعد مادر من فکر کن اسوه نجابته تو کل ایل و تبار وشهرم خودشم همیشه بم می‌گفت از هرکی تحقیق کردم گفتن مادرت مثل امامیه باید پشت سرش نماز خوند

حیف که نمیشه ویس داد اینجا تا برات توضیح کامل بدم....این غرور سگ داره باور کن نزدیک دوماه قهر بودیم ...

معرور نیست عقده ایه ،این ادم هیچوقت خوب نمیشه بدتر هم میشه ،دو روز دیگه هم بهت خیانت میکنه یه بچه میندازه بغلت ،اونوقت بچتو هم فدای برادر زاده خواهرزده هاش میکنه ،حالا ببین من کی گفتم 

معرور نیست عقده ایه ،این ادم هیچوقت خوب نمیشه بدتر هم میشه ،دو روز دیگه هم بهت خیانت میکنه یه بچه می ...

آره خییییییییلی عقده ایه...بخدا همین امروز باش حرف میزنم میگم یا رفتارتو عوض کن یا از زندگیت میرم واسه همیشه 

آره دیگه...خودت بدون وقتی میگم فحش رکیک به مادرم یعنی چی...بعد مادر من فکر کن اسوه نجابته تو کل ایل ...

اسی اسی شوهرتو یه خیانت بزرگ تو خانوادش دیده یه چیزی دیده که اینجوری شده ،ببین کی گفتم بهت 

آره خییییییییلی عقده ایه...بخدا همین امروز باش حرف میزنم میگم یا رفتارتو عوض کن یا از زندگیت میرم وا ...

نه نگو ،شوهر تو ادمی نیست که با کلام و صحبت درست بشه، نمیشه با رفتارت حالیش کن ،امروز اینک بهش بگو ببین چطور گند میزنه به حالت

بچه آخره عوضی...من چه میدونستم این قراره ول کن مامانش نباشه هر دقه بهش زنگ میزنه خستم کرده...بخدا حت ...

قبل اینکه بری سر خونه زندگیت این مشکلو حل کن . اول خودت تنها برو مشاور. اگر درست نشد عقد رو بهم بزن. فکر کن الان یکساله خسته شدی چجوری تا اخر عمر اینو میخای تحمل کنی

مادرشوهر منم دوران عقد همین بود بدتر ک متوجه شده بود حساس شدم روش بیشتر زنگ میزد 

یبار ک خونشون بودیم بحث خانواده و نگرانی شد مادرشوهرم چون بچه اخرش بوده گفت به این از همه وابسته ترم از وقتی ازدواج کرده همش گریه میکنم منم تو جمع برگشتم بهش گفتم خوب اگه اینقدر نیاز به شیرت داشت زنش نمیدادی الانم ناراحتی برش دار اش دهن سوزی نیست 

دیگه همه خندیدن انگاری هم شوهرم هم مامانش کنف شدن 

الان زنگ میزنه ولی جلوی من اصلا 

مگر کار واجب داشته باشه